• Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr
  • Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMilka

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γεύση γεμάτη φρεσκάδα και γλυκιά απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της φράουλας και την απαλή υφή της σοκολάτας Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τώρα τη Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 3x34gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
33647
4025700007773
3,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε έναν κόσμο γεμάτο γαλήνη και ευτυχία. Απολαύστε την και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 0,82 €

Roshen johnny krocker γκοφρετάκια γάλακτος μωβ 1kg

Τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια γάλακτος μωβ 1kg είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε στιγμές γλυκιάς απόλαυσης. Με την απαλή γεύση του γάλακτος και το υπέροχο μωβ χρώμα, αυτά τα γκοφρετάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που σας προσφέρουν τα Roshen johnny krocker γκοφρετάκια!
Τιμή 8,70 €

Γιώτης sweet and balance σοκολατάκια με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr

Τα σοκολατάκια Γιώτης sweet and balance με γέμιση φράουλας και στέβια 40gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ χωρίς ενοχές. Η γεύση τους είναι τόσο απολαυστική που θα σας κάνει να ξεχάσετε την ανάγκη για ζάχαρη. Με την προσθήκη της φράουλας και της στέβιας, αυτά τα σοκολατάκια προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση χωρίς τύψεις!
Τιμή 1,45 €

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την πλούσια σοκολάτα Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την μοναδική γεύση και αφεθείτε στην απόλαυση με κάθε μπουκιά.
Τιμή 26,65 €

Κορυφαία προϊόντα

VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)

Η Veet κρέμα αποτρίχωσης 100ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση αφαίρεσης των τριχών χωρίς ερεθισμούς, κάνοντας την αποτρίχωση μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε απαλό, λείο δέρμα με τη Veet κρέμα αποτρίχωσης και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι.
Τιμή 2,24 €

Spark υγρό πιάτων με ξύδι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα ξύδι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Κύκλωψ λεκάνη No176 15lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 15 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 3,04 €

Zewa deluxe χαρτί υγείας χαμομήλι 8τεμ

Αυτό το λευκό, τρίφυλλο χαρτί υγείας με το αυθεντικό άρωμα χαμομηλιού είναι δικαιολογημένα πλέον ένα κλασικό αγαπημένο προϊόν σε χιλιάδες νοικοκυριά. Φέρει ανάγλυφα το λογότυπο της Zewa που σας εγγυάται τη φημισμένη ποιότητα Zewa.

Τιμή 4,59 €

Knorr ζωμός κότας 12τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,99 €