• Elvive σαμπουάν λάδι εντατικής θρέψης jojoba 400ml Elvive Loreal - 1
  • Elvive σαμπουάν λάδι εντατικής θρέψης jojoba 400ml Elvive Loreal - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElvive Loreal

Elvive σαμπουάν λάδι εντατικής θρέψης jojoba 400ml

To σαμπουάν εντατικής θρέψης, με σύνθεση ενισχυμένη με πολύτιμο έλαιο jojoba, πλούσιο σε λιπαρά οξέα που: αναζωογονεί τα μαλλιά με αξεπέραστη απαλότητα & λάμψη, γίνεται ένα με τα μαλλιά για να δημιουργήσει τέλεια πειθαρχία & αγκαλιάζει τα μαλλιά με ένα ακαταμάχητο άρωμα jojoba.

1392
3600523764259
3,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Glycerin, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Amodimethicone, CI 19140 / Yellow 5, CI 17200/ Red 33, Chamomilla Recutita Extract/ Matricaria Flower Extract, Cocos Nusifera Oil/ Coconut Oil, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, , PPG-5-Ceteth-20, , Trideceth-6, Polyquaternium-6, Salicylic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Xylose, Nelumbium Speciosum Flower Extract/ Nelumbium Speciosum Flower Extract, Dimethicone, Linum Usitassimum Flower Extract, Caprilyc/Capric Triglyceride, Carbomer, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Rosa Canina Flower Extract, Bisabolol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Parfum/Fragrance (F.I.L C164513/2)
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ σε όλο το τριχωτό και ξεβγάλτε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως.
Στοιχεία Προμηθευτή
L’OREAL HELLAS A.E, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 39A, 142 34 Νέα Ιωνία, Αττική - Τηλ.: 210 6188500

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Herbal essences σαμπουάν αργανέλαιο 400ml

Το Herbal Essences Pure Μαροκινό έλαιο argan είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.

*καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία.

Τιμή 3,47 €

Palmolive natural σαμπουάν με ελιά 350ml

Το Palmolive Naturals Long & Shine είναι ένα ιδανικό σαμπουάν για μεσαία και μακριά μαλλιά που αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά εκχυλίσματα αλόης βέρα και ελιάς.

Τιμή 1,60 €

Garnier botanic therapy σαμπουάν avocado oil & shea butter 400ml

Το Garnier botanic therapy σαμπουάν με αβοκάντο και βούτυρο shea 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιποιείται απαλά τα μαλλιά, ενυδατώνοντας τα βαθιά και δίνοντάς τους απαλότητα και λάμψη. Αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης, κάνοντας τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα. Αποκτήστε το Garnier botanic therapy σαμπουάν σήμερα και ανανεώστε την εμφάνιση των μαλλιών σας!
Τιμή 3,54 €

Elvive σαμπουάν ολικής αναδόμησης total repair 5 400ml

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις φθείρουν το φυσικό προστατευτικό στρώμα των μαλλιών, δημιουργώντας μικρό-σπασίματα στην επιφάνεια τους. Η τρίχα γίνεται λεπτή και αδύναμη, χωρίς σώμα, άγρια, θαμπή.

Τιμή 3,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια fruit attack 100gr

Τα Fini ζελεδάκια fruit attack 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο χρώματα και αρώματα φρούτων. Απολαύστε την εκρηκτική γεύση τους και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με τη γλυκιά τους γεύση. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια fruit attack τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων!
Τιμή 0,84 €

Lux σαπούνι velvet touch 80gr

Σαπούνι Velvet Glow με άρωμα από νότες λευκών λουλουδιών όπως γιασεμί & γλυκερίνη για απαλό και αρωματικό δέρμα.

Τιμή 0,41 €

Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg

Η Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει υψηλή διατροφική αξία και γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της εταιρίας Simba εξασφαλίζουν ότι το προϊόν αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας. Αγοράστε τώρα και χαρίστε στη γάτα σας μια υγιή και νόστιμη ?
Τιμή 4,65 €

Συμεωνίδης πίνατς-φυστίκια 500gr

Όλοι τα αγαπάμε σαν σνακ ή σε συνταγές και ακόμη περισσότερο ως φυστικοβούτυρο. Είναι ευρέως αναπτυγμένο σε τροπικά και τους υποτροπικά κλίματα, που είναι σημαντικοί τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους εμπορικούς παραγωγούς. Κατατάσσεται τόσο ως σιτηρό όσο και οσπριοειδές λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε έλαια.Επίσης εχει πολλες ευεργετίκες ιδιοτητες:  

Είναι πλούσια σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά απαραίτητα για την καλή υγεία.

Τιμή 2,78 €

Trata τονοσαλάτα μεξικάνα 2x160gr

Η τονοσαλάτα Mexicana TRATA είναι ένα έτοιμο ολοκληρωμένο γεύμα, νόστιμο και θρεπτικό! Τρυφερά κομμάτια τόνου υψηλής ποιότητας, συνδυάζονται ιδανικά με λαχανικά της ελληνικής γης, όπως φασόλια, καλαμπόκι, καρότο, πράσινες και κόκκινες πιπεριές, προσφέροντας μία από τις πιο δημοφιλείς τονοσαλάτες. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,39 €