• Always σερβιέτες duo platinum super 14τεμ
  • Always σερβιέτες duo platinum super 14τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες duo platinum super 14τεμ

Το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά υψηλής ποιότητας προϊόντα υγιεινής. Με την υπέροχη σχεδίαση και την απόλυτη προστασία που προσφέρει, το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ασφαλείς όλη την ημέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αποκτήστε το ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ DUO PLATINUM SUPER 14pcs τώρα και αναδείξτε την εσωτερική σας ομο
41582
8001090444998
2,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Always σερβιέτες duo long 18τεμ

Το Always Ultra Duo Pack (18τεμ.) - (LONG) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με μοναδική τεχνολογία που προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και άνεση, τα Always Ultra είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται ασφαλής κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα το Always Ultra Duo Pack και απολαύστε την αίσθηση της πραγματικής προστασίας και άνεσης!
Τιμή 2,82 €

Libresse σερβιετάκια normal 32τεμ

Σερβιετάκια Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου. Κατάλληλα για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 1,58 €

Sani lady pants No3 large 12τεμ

Τα Sani Lady pants είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες, για να προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα, άνεση και φιλική προστασία στο δέρμα. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Super λεπτά και με τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Χάρη στην ειδική τεχνολογία Odour Contol στον πυρήνα και στο ελαφρύ τους άρωμα, προσφέρουν αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Στο χρώμα του δέρματος για ακόμα μεγαλύτερη διακριτικότητα.

Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

Τιμή 8,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Κούλα αλεύρι 3kg

Το Αλεύρι Κούλα αποκαλείται «τύπου 55%» γιατί παράγεται από το καλύτερο 55% του σίτου, από την ψίχα του σιταριού δηλαδή. Τα άλευρα του συγκεκριμένου τύπου καλούνται και άλευρα για όλες τις χρήσεις, καθώς είναι ιδανικά για την παρασκευή πλήθους αρτοσκευασμάτων, όπως ψωμί, κέικ αλμυρά ή γλυκά, φρυγανιές, σφολιάτες & πίτες κάθε τύπου.

Είναι ένα φυσικό και υγιεινό προϊόν από μαλακά σιτηρά, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 3,54 €

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso decaf 16x7gr

Απολαύστε την απαλή γεύση του espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Bianchi dolce gusto decaf. Με μοναδικό άρωμα και εξαιρετική ποιότητα, αυτές οι κάψουλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε τον καφέ σας χωρίς την παρουσία καφεΐνης.
Τιμή 5,11 €

Αμπέλου φως μοσχοφίλερο ροδίτης αλεπού λευκός οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Μοσχοφίλερο Ροδίτης λευκός οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή για τους λάτρεις των λευκών οίνων. Οι ποικιλίες Μοσχοφίλερο και Ροδίτης προσδίδουν σε αυτόν τον οίνο τον χαρακτηριστικό αρωματικό και γευστικό πλούτο.

Τιμή 4,38 €