• Sani lady pants No3 large 12τεμ Sani - 1
  • Sani lady pants No3 large 12τεμ Sani - 2
  • Sani lady pants No3 large 12τεμ Sani - 3
  • Sani lady pants No3 large 12τεμ Sani - 1
  • Sani lady pants No3 large 12τεμ Sani - 2
  • Sani lady pants No3 large 12τεμ Sani - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSani

Sani lady pants No3 large 12τεμ

Τα Sani Lady pants είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες, για να προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα, άνεση και φιλική προστασία στο δέρμα. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Super λεπτά και με τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Χάρη στην ειδική τεχνολογία Odour Contol στον πυρήνα και στο ελαφρύ τους άρωμα, προσφέρουν αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Στο χρώμα του δέρματος για ακόμα μεγαλύτερη διακριτικότητα.

Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

4596
5201263866524
8,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
1. Φορέστε το ειδικό εσώρουχο μιας χρήσης από τα πόδια προς τη λεκάνη, όπως θα φορούσατε ένα κοινό εσώρουχο, έχοντας την πλευρά με το αυτοκόλλητο προς τα πίσω.
2. Στερεώστε το ψηλά προς τη μέση, ώστε να πετύχετε καλή εφαρμογή στον καβάλο. Στρώστε τις σουρίτσες στη μέση, ώστε να εφαρμόσει ιδανικά στο σώμα.
3. Όταν θελήσετε να αλλάξετε το εσώρουχο, σκίστε τις δύο πλαϊνές ραφές, από τη μέση και προς τα κάτω. Ανοίξτε το εσώρουχο και αφαιρέστε το προσεκτικά.
4. Καθώς το απομακρύνετε από το σώμα σας, τυλίξτε το με προσοχή και κλείστε με το αυτοκόλλητο.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται από τη ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΠΕΙΝΗΣ ΑΕ, Δεκέλειας 148, 136 78 Αχαρνές, Αττική - Τηλ: 210 2419800 Τηλ. χωρίς χρέωση: 800-1184200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Regina σερβιέτες ελαφράς ακράτειας super 10τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 2,26 €

Tena pants plus πάνα βρακάκι ακράτειας large 14τεμ

Αποκτήστε τώρα τις Tena pants πάνες βρακάκι large 14τεμ και απολαύστε άνεση και προστασία όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αγοράστε τώρα και αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή!
Τιμή 11,27 €

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,47 €

Soft pad πάνα βρακάκι ακράτειας large 10τεμ

Οι πάνες βρακάκι ενηλίκων είναι ειδικά σχεδιασμένες πάνες που μοιάζουν με εσώρουχα, όπως τα βρακάκια, και προορίζονται για ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας ούρων. Είναι μια διακριτική λύση που προσφέρει προστασία από τις απωλείες ούρων, διατηρώντας τους χρήστες στεγνούς και άνετους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 4,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Κάλας αλάτι κλασικό 250gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 0,66 €

I love paper χαρτί κουζίνας 65m

Το I Love Paper χαρτί κουζίνας 65m είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη. Απορροφά γρήγορα τα υγρά και είναι απαλό στην επαφή με το δέρμα σας. Με τα 65m μήκος, θα έχετε αρκετό για κάθε χρήση. Αγοράστε το τώρα και διαπιστώστε τη διαφορά στην ποιότητα και την απόδοση του!
Τιμή 1,79 €

Every Day σερβιετάκια extra dry normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,69 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus super 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Fresh Super από την εταιρεία Every Day, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Τιμή 2,65 €

Malizia αφρόλουτρο talco 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €