• ALWAYS ULTRA DUO PACK (18τεμ.) - (LONG)  - 1
  • ALWAYS ULTRA DUO PACK (18τεμ.) - (LONG)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιέτες duo long 18τεμ

Το Always Ultra Duo Pack (18τεμ.) - (LONG) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με μοναδική τεχνολογία που προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και άνεση, τα Always Ultra είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται ασφαλής κάθε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τώρα το Always Ultra Duo Pack και απολαύστε την αίσθηση της πραγματικής προστασίας και άνεσης!
40375
8700216171380
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tampax compak ταμπόν regular 16τεμ

Τα Tampax Compak ταμπόν regular 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περίοδό σας. Με ειδική σχεδίαση για άνεση και προστασία, σας επιτρέπουν να αισθάνεστε φρέσκες και ασφαλείς όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αποκτήστε τα Tampax Compak τώρα και αισθανθείτε πάντα εμπιστοσύνη και άνεση.
Τιμή 2,98 €

Every Day σερβιετάκια extra dry normal 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,69 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,97 €

Always profresh 4σε1 σερβιετάκια normal 24τεμ

Τα σερβιετάκια Always Profresh 4σε1 σας προσφέρουν απόλυτη προστασία και φρεσκάδα κάθε μέρα. Με τεχνολογία που απορροφά τα υγρά γρήγορα και αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές, αυτά τα σερβιετάκια είναι ιδανικά για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει φρέσκια και ασφαλής κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που σας προσφέρουν!
Τιμή 2,50 €

Libresse σερβιέτες ultra thin normal 10τεμ

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Τιμή 1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ πέννες ριγέ 500gr

Πειραματιστείτε με ό,τι μπορείτε να φαντασείτε με το υλικό αυτό. Από δροσερές σαλάτες ζυμαρικών μέχρι ογκραντέν και παστίτσιο. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους!

Τιμή 1,14 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €