• ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NORMAL (20τεμ.) - (TO GO) (DAILIES)
  • ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NORMAL (20τεμ.) - (TO GO) (DAILIES)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always σερβιετάκια dailies to go normal 20τεμ

42640
8006540347911
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ NORMAL

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ NORMAL είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει άνετα και προστατευμένη κάθε μέρα. Με ειδικό σχεδιασμό για άνετη εφαρμογή και απορρόφηση, τα OB PRO COMFORT TAMPON θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που προσφέρουν!
Τιμή 2,72 €

Always ultra σερβιέτες normal 20τεμ

Οι Always ultra σερβιέτες normal 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Με υψηλής ποιότητας υλικά και μοναδική τεχνολογία προστασίας, οι σερβιέτες Always ultra εξασφαλίζουν απόλυτη αίσθηση ξηριάς και φρεσκάδας για πολλές ώρες. Αποκτήστε τώρα τις Always ultra σερβιέτες normal 20τεμ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας σας χωρίς ανησυχίες.
Τιμή 2,10 €

Sani lady pants No2 medium 12τεμ

Τα νέα ελαστικά εσώρουχα Sani Lady Pants, είναι ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες με μεσαία προς βαριά μορφή ακράτειας, ώστε να προσφέρουν απορροφητικότητα, διακριτικότητα, άνεση και φιλική προστασία στο δέρμα. Με υπερ-απορροφητικό πυρήνα που κλειδώνει στο εσωτερικό μεγάλη ποσότητα υγρασίας και υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Χάρη στην ειδική τεχνολογία Odour Control στον πυρήνα και στο ελαφρύ τους άρωμα, προσφέρουν αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Super λεπτά και με τεχνολογία Comfi-Fit εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε κάθε κίνηση και άριστη εφαρμογή στο σώμα. Στο χρώμα του δέρματος για ακόμα μεγαλύτερη διακριτικότητα. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

Περιφέρεια Μέσης 80-120cm.

Τιμή 6,91 €

Tampax compak ταμπόν super plus 16τεμ

Τα Tampax Compak ταμπόν super plus 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν αξιόπιστη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Compak, αυτά τα ταμπόν προσφέρουν μέγιστη προστασία και απόλυτη άνεση, επιτρέποντας στις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς και άνετες όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας, επιλέγοντας τα Tampax Compak ταμπόν super
Τιμή 2,98 €
Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ Libresse - 1 Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ Libresse - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ

Σερβιέτες Libresse Ultra Goodnight Extra για έναν ξέγνοιαστο ύπνο. Παρέχει προστασία έως και 10 ώρες, ακόμη και αν στριφογυρνάτε στον ύπνο σας. Διαθέτει ευρύτερο μπρος και πίσω μέρος, υπερ απορροφητικό πυρήνα και φτερά.

Κανονική τιμή 1,21 € Τιμή 1,16 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Bubble υγρό πιάτων με ξύδι 4lt

Υγρό Πιάτων 4L με άρωμα Ξύδι, BUBBLE

Αξεπέραστη λάμψη για τα πιάτα, τρυφερή φροντίδα για τα χέρια.

Ουδέτερο pH

Ελληνικής κατασκευής

Τιμή 2,82 €

Arion food άρτυμα λεμονιού σάλτσα 330ml

Η σάλτσα λεμονιού της Arion food είναι ένα απαραίτητο συστατικό για κάθε λάτρη της γεύσης. Με την αναζωογονητική του γεύση και το έντονο άρωμα του λεμονιού, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια μοναδική νότα φρεσκάδας σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σαλάτες, θαλασσινά, κρέας ή ακόμα και σε σάντουιτς. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,54 €

Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα ροδακίνου παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των ροδακίνων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €