• Knorr σάλτσα μπολονέζ 60gr
  • Knorr σάλτσα μπολονέζ 60gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKnorr

Knorr σάλτσα μπολονέζ 60gr

Η νέα σαλτσα Knorr 60gr, μπολονέζ, θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση της. Με φρέσκα υλικά και ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, αυτή η σαλτσα είναι ιδανική για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Απολαύστε τη σε σπαγγέτι, λαζάνια ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο πιάτο σας και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
34884
8718114812908
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Knorr σάλτσα asia γλυκόξινη 175ml

Η γλυκόξινη σάλτσα Knorr asia 175ml θα σας ταξιδέψει στην Ασία με την αυθεντική της γεύση. Με ένα μοναδικό μείγμα γλυκών και ξινών γεύσεων, αυτή η σάλτσα θα δώσει μια εξωτική νότα στα πιάτα σας. Απολαύστε την με ρύζι, κοτόπουλο ή ψάρι για μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέγετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των αρωμάτων της Ασίας με την σάλτσα γλυκόξινη Knorr asia 175ml!
Τιμή 5,13 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,75 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 200ml

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 2,72 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών ragu rich contadina 400gr

Η Barilla Ragù Rich 400gr Contadina είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα και να ανακαλύψετε μια νέα εμπειρία γευστικής ηδονής. Απολαύστε τη γεύση της φύσης με τη Barilla Ragù Rich 400gr Contadina και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Σετ με αυτοκόλλητα χαρτάκια & σελιδοδείκτες

Το σετ αυτοκόλλητων χαρτακίων και σελιδοδείκτες είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μοναδικά σχέδια και φωτεινά χρώματα, αυτά τα αξεσουάρ θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα στο γραφείο ή στο σχολείο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σετ και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους!
Τιμή 1,00 €

Ωμέγα φακές χονδρές 500gr

Οι Χονδρές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως Φακές Σούπα.

Τιμή 1,78 €

Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr

Το Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το Arion food καλαμπόκι σνακ θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,50 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων για χρωματιστά ρούχα 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €