• Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 1
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 2
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 3
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 4
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 5
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 6
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 1
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 2
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 3
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 4
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 5
  • Ωμέγα φακές χονδρές 500gr Ωμέγα - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΩμέγα

Ωμέγα φακές χονδρές 500gr

Οι Χονδρές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως Φακές Σούπα.

2104
5201237264202
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Φακές της εταιρείας Ωμέγα, οι οποίες αποτελούν εξαιρετική πηγή σιδήρου, βασικών μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ παράλληλα βοηθούν στην απώλεια βάρους, αυξάνοντας το αίσθημα του κορεσμού. Οι φυτικές ίνες στις φακές υποστηρίζουν τη σωστή χώνεψη των τροφίμων που καταναλώνετε και βοηθούν στην κινητικότητα του εντέρου, προλαμβάνοντας τη δυσκοιλιότητα. Δεν περιέχουν καθόλου χοληστερόλη και κορεσμένα λιπαρά, καθιστώντας τες ιδανική για την καρδιά και τις αρτηρίες. Οι υψηλές συγκεντρώσεις συμπλέγματος βιταμινών Β στις φακές, τονώνουν τις νευρικές συνάψεις, προστατεύοντάς τες από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Επιπρόσθετα, δεν περιέχεται γλουτένη και είναι ιδανική επιλογή για άτομα με αλλεργία, καθώς και αυτούς που πάσχουν από κοιλιοκάκη, μια κατάσταση που προκαλεί εντερική βλάβη όταν κάποιος τρώει γλουτένη.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Master chef φακές ψιλές 5kg

Οι Master chef φακές ψιλές 5kg είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα, αυτές οι φακές θα σας εντυπωσιάσουν με τη γεύση τους και την ευκολία στο μαγείρεμα. Απολαύστε τις Master chef φακές ψιλές 5kg σε διάφορες συνταγές και δημιουργήστε νόστιμα γεύματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανούς!
Τιμή 12,05 €

Ωμέγα ρεβύθια χονδρά 500gr

Πλούσια σε φώσφορο και ασβέστιο είναι από τα πιο νόστιμα όσπρια για παραδοσιακές συνταγές όπως Ρεβίθια με πράσα.Πλούσιο σε Πρωτεϊνες.

Τιμή 2,06 €

3άλφα φακές ψιλές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,25 €

3άλφα φασόλια μέτρια 500gr

Λεπτή γεύση με λεπτή φλούδα. Τα φασόλια είναι πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β και αποτελούν ένα πλήρες γεύμα. Ιδανικά για παραδοσιακή Ελληνική φασολάδα.

Τιμή 2,52 €

Κορυφαία προϊόντα

M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας M&M's σε μορφή ροφήματος. Με την πλούσια σοκολατένια γεύση και τον τραγανό χαρακτήρα των M&M's, αυτό το ρόφημα θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε ένα γευστικό γλυκό γεύμα κάθε φορά που το απολαμβάνετε. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε!
Τιμή 2,13 €

Uniglass kyknos σετ ποτήρια γυάλινα νερού 24,5cl 6τεμ 51053

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass Kyknos είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 24,5cl, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να αισθανθείτε πραγματικά ξεχωριστοί κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το πόσιμο του νερού σας σε ένα ποιοτικό προϊόν που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Αποκτήστε το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass Kyknos τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,55 €

Bio shout υγρό καθαριστικό λεκέδων 500ml

Το Shout® περιέχει ένζυμα που διαλύουν τους λεκέδες πριν και κάτα τη διάρκεια της πλύσης. Δεν χρειάζεται τρίψιμο. Για λευκά και χρωματιστά που δεν ξεβάφουν. Απομακρύνει περισσότερους δύσκολους λεκέδες από την πρώτη φορά!

Τιμή 3,34 €

Ζαναέ κρεμμυδόσουπα 200gr

Η Ζαναέ κρεμμυδόσουπα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα ζεστό και νόστιμο γεύμα. Με φρέσκα κρεμμύδια και μοναδική γεύση, αυτή η σούπα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε στο εστιατόριο του αγαπημένου σας σεφ. Απολαύστε τη Ζαναέ κρεμμυδόσουπα 200gr σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να την επιλέγετε ξανά και ξανά.
Τιμή 1,76 €

Klinex hygiene υγρά πανάκια καθαρισμού με λεμόνι 30τεμ

Τα Klinex υγρά πανάκια 30τεμ με άρωμα λεμονιού είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με μοναδική φόρμουλα που αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, τα Klinex υγρά πανάκια θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας κάθε μέρα!
Τιμή 1,88 €