• Anna faggio creamy άλειμμα μπισκότου 400gr  - 1
  • Anna faggio creamy άλειμμα μπισκότου 400gr  - 1

Anna faggio creamy άλειμμα μπισκότου 400gr

Άλειμμα καραμελοποιημένου Μπισκότου με CREAMY υφή

Χωρίς συντηρητικά.

Χωρίς τεχνητά xρώματα.

Χωρίς ξηρούς καρπούς.

35030
5412481321621
4,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο γεύμα τους. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, σε smoothies ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεσηκωθούν!
Κανονική τιμή 4,05 € Τιμή 2,86 €
  • -1,19 €
  • -1,19 €
Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Κανονική τιμή 4,08 € Τιμή 2,86 €
  • -1,22 €
  • -1,22 €
Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr Χαΐτογλου - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό με μαύρη σοκολάτα 350gr είναι το τέλειο συνδυασμό γεύσης και θρεπτικών συστατικών. Η απαλή υφή του φυστικοβούτυρου συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαύρης σοκολάτας, δημιουργώντας ένα απολαυστικό γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
Κανονική τιμή 4,08 € Τιμή 2,86 €
  • -1,22 €
  • -1,22 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Αγγελίδης σόδα φαγητού βοσνίας 1kg

Η σόδα φαγητού Αγγελίδης από τη Βοσνία είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και κατάλληλο για χρήση στη μαγειρική και το ζαχαροπλαστείο. Η συσκευασία της σόδας φαγητού είναι 1kg και είναι ιδανική για να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συνταγές και γλυκίσματα. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και προσφέρει αποτελεσματικά αποτελέσματα σε κάθε χρήση.
Τιμή 1,82 €

Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr

Η Relevi spluff wc block λεκάνης blouquet 4x33gr της εταιρίας Granforte είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε άρωμα και φρεσκάδα στην τουαλέτα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,54 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 35gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 0,51 €

Royal barista γάλα εβαπορέ 7,5% 410gr

Η Royal barista γάλα εβαπορέ 7,5% 410gr είναι η τέλεια επιλογή για τον απαιτητικό barista που αναζητά την απόλυτη γεύση και ποιότητα. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, αυτό το γάλα θα δώσει στον καφέ σας μια βελούδινη υφή και έναν πλούσιο κρεμώδη χαρακτήρα. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ σαν έναν αληθινό επαγγελματίας, με το Royal barista γάλα εβαπορέ 7,5% 410gr.
Τιμή 1,26 €