• Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 2
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 3
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 4
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 5
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 6
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 1
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 2
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 3
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 4
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 5
  • Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ Septona - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

11932
5201410964103
3,16 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua (Water), Glycerin, Polysorbate-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Disodium Cocoamphodiacetate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Lactic Acid.
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 3μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Ιδανικά για τον απαλό καθαρισμό της μηρογεννητικής περιοχής κατά την αλλαγή πάνας, καθώς και για τον καθαρισμό των χεριών και του σώματος του μωρού.
Οδηγίες Προφύλαξης
Εξωτερική χρήση μόνο.
Στοιχεία Προμηθευτή
SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας 320 11, Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ

Ζωηρά Renkli μωρομάντηλα με ζωάκια στον κήπο! Απαλά, πρακτικά και με υπέροχα σχέδια που θα τραβήξουν τα βλέμματα σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας την πιο απαλή φροντίδα που αξίζει. Απολαύστε την άνεση και την ποιότητα των Renkli μωρομαντηλων με καπάκι ζωολογικός κήπος 72τεμ - το απόλυτο must-have για κάθε μωρό!
Τιμή 0,76 €

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 12x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, παρέχουν απαλή φροντίδα και προστασία. Με την ποιότητα και την εγγύηση της εταιρίας Agnotis, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα!
Τιμή 11,02 €
  • Πακέτο

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος φροντίδας για το μωρό σας. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει πανθενόλη, τα μωρομάντηλα Septona προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Μεγάλη αντοχή, εξαιρετική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς γονείς. Αποκτήστε τα Septona calm n care μωρομάντηλα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας τ?
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γονιού! Με τη μοναδική τους σύνθεση και την προσεγμένη σχεδίασή τους, προσφέρουν την ιδανική λύση για την αλλαγή του μωρού σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες και απολαύστε την ευκολία και την άνεση που προσφέρουν τα Renkli μωρομάντηλα! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Kaiser μπύρα pilsner κουτί 6x330ml (5+1 δώρο)

Η Kaiser μπύρα pilsner είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Με την απαλή γεύση της και το δροσιστικό της άρωμα, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την εξαιρετική ποιότητα μπύρας, με το κουτί 6x330ml και το δώρο 1 μπύρας από την εταιρία Kaiser. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη γεύση της Kaiser μπύρας παντού και πάντα.
Τιμή 7,16 €

Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr

Τα Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr της εταιρίας Ruffles είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο σνακ που θα τους ικανοποιήσει αμέσως. Με τη μοναδική γεύση του KFC και την τραγανή υφή των Ruffles, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στη γεύση σας την απόλαυση που της αξίζει!
Τιμή 1,98 €

Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια 2,3kg

Η Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια 2,3kg είναι το τέλειο συστατικό για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση των καραμελωμένων κρεμμυδιών και την απαλή υφή της σάλτσας, θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική γευστική εμπειρία που θα κάνει τους φίλους και την οικογένειά σας να θέλουν περισσότερο. Αποκτήστε την Condito σάλτσα καραμελωμένα κρεμμύδια τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 16,25 €

Illy κάψουλες espresso forte 10τεμ

Illy Caps Espresso (10τεμ.) - (FORTE) είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν έναν εντονό και γεμάτο γεύση espresso. Η πλούσια γεύση και η αρωματική εμπειρία που προσφέρει αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση του ιταλικού espresso στο σπίτι σας με τις ILLY CAPS ESPRESSO (10τεμ.) - (FORTE)!
Τιμή 5,73 €