• Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 6
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 7
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 8
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 1
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 2
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 3
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 4
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 5
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 6
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 7
  • Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ Aroxol - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

6424
5201137263053
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
D-Allethrin 4,50%, Piperonyl Butoxide 4,50%, B.H.T. 1,70%, Kerosene 3,74%, Άρωμα 0,50%, Χρώμα (Μπλε) 0,06%, Χαρτί 84,00%, Συνοδά Technicals 1,00%.
Οδηγίες Χρήσης
Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40 κυβικών μέτρων και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα). Για μεγαλύτερους χώρους χρησιμοποιήστε περισσότερο πλακίδια και συσκευές στην ίδια αναλογία.
- Για εξωτερικούς χώρους μπορείτε να χρησιμοποίησετε περισσότερο πλακίδια, τοποθετώντας το γύρω από το χώρο που θέλετε να προστατεύσετε.
- Βάλτε ένα πλακίδιο στη μεταλλική επιφάνεια της ειδικής ηλεκτρικής συσκευής, τοποθετήστε τη συσκευή κοντά σε ανοιχτό παράθυρο και συνδέστε την με το ρεύμα (2200-2400).
-Στην αρχή και μόνο για λίγα λέπτο, μπορείτε να έχετε το δωμάτιο κλειστό, εφόσον δεν υπάρχουν σ' αυτό άτομα.
- Το φως δεν επηρεάζει την απόδοση των πλακιδίων.

1. Tα πλακίδια AROXOL MAT μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με την συσκευή M289 FLY του AROXOL LIQUID για υγρό ή πλακίδια, τοποθετώντας ένα πλακίδιο στο επάνω μέρος της συσκευής, αφού έχετε αφαιρέσει το φιαλίδια.
2. Βάλτε τη συσκευή στην πρίζα.
3. Την επόμενη νύχτα αντικαταστήστε το χρησιμοποιημένο πλακίδιο με ένα νέο.
Οδηγίες Προφύλαξης
Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης ή σε περίπτωση εισπνοής. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Αποφεύγετε να αναπνέετε τους ατμούς. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά το χειρισμό. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Χρησιμοποιείτε τα πλακίδια με προσοχή και πάντα με ανοιχτά παράθυρα. Μην αποσυσκευάζετε τα πλακίδια αν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε. Μην αλλάζετε πλακίδιο, όταν η συσκευή συνδέεται με το ηλεκτρικό ρεύμα ή είναι ακόμη ζεστή. Αφήστε την πρώτα να κρυώσει. Κατά την τοποθέτηση των πλακιδίων μην τρώτε, μην καπνίζετε και μη βάζετε τα χέρια σας στα μάτια, στη μύτη και το στόμα. Μην τοποθετείτε τη συσκευή πολύ κοντά ή δίπλα στο κρεβάτι σας. Μην αφήνετε τα παιδιά να πιάνουν τα πλακίδια. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Αποθηκεύετε τα πλακίδια μακριά από τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη σε μέρος δροσερό που δεν το φτάνουν τα παιδιά. Μη σκεπάζετε τη συσκευή με ύφασμα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.
ΠΕΡΙΕΧΕΙ: Hydrocarbons, C12-C16, isoalkanes, cyclic, <2% aromatics, Hydrocarbons, C11-C13, isoalkanes, <2% aromatics.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 21077 93 777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
Κάτοχος έγκρισης - Παρασκευαστής: ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Α' ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Τ.Θ. 1094, 381 10 Βόλος, Ελλάδα - Τηλ.: 24210 95353, Email: eureka@eureka.com.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €

Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη

Το Fleriana εντομοαπωθητικό βραχιόλι με γερανιόλη είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ενοχλητικά έντομα. Με φυσική γερανιόλη που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα, αυτό το βραχιόλι είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε τον ύπνο σας χωρίς ενοχλήσεις. Αγοράστε το Fleriana τώρα και απολαύστε έναν ήσυχο και άνετο ύπνο χωρίς ενοχλήσεις από έντομα.
Τιμή 4,18 €

Teza εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ

Το TEZA MAT SOLUTION είναι ένα προϊόν με δοκιμασμένη βιολογική αποτελεσματικότητα σε εσωτερικούς χώρους ενάντια στα κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης.

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση κουνουπιών για οικιακή χρήση (για χρήση μονο σε κατοικημένους - εσωτερικούς χώρους).

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για χώρο έως 30 τ.μ. και η δράση του διαρκεί έως 8 ώρες.

Χωρίς άρωμα.

Τιμή 2,50 €

Aroxol εντομοαπωθητικές ταμπλέτες 15+15τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων ametista & bouquet 210gr

Οι πέρλες Lenor Unstoppables διατίθενται σε διάφορα αρώματα και χαρίζουν άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα με κάθε πλύση. Τα Lenor Unstoppables διατηρούν τη φρεσκάδα στα ρούχα σας για έως και 12 εβδομάδες (στην ντουλάπα σας), χαρίζοντάς τους το αγαπημένο σας άρωμα. Οι αρωματοποιοί μας συστήνουν το Unstoppables Fresh, εάν ψάχνετε για ένα αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών και ζουμερών φρούτων σε συνδυασμό με ανάλαφρες λουλουδάτες νότες. Ιδανικά, το Lenor Unstoppables πρέπει να τοποθετείται στον άδειο κάδο του πλυντηρίου πριν από κάθε πλύση. Στη συνέχεια, προσθέστε τα ρούχα, το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων, ακολουθώντας τη συνήθη διαδικασία πλυσίματος.

Τιμή 5,63 €

Spot rem υγρό καθαριστικό αλάτων 1lt

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,79 €

Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ

Το Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε κάθε δείγμα. Με μια μοναδική συνταγή που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανίσκους, το Pagotomania κουπάκι παγωτού 30τεμ θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε το κάθε κουπάκι σαν να είναι η τελευταία σας μπουκιά και αφεθείτε στη μαγεία των γεύσεων που προσφέρει το Pagotomania.
Τιμή 2,78 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γονιού! Με τη μοναδική τους σύνθεση και την προσεγμένη σχεδίασή τους, προσφέρουν την ιδανική λύση για την αλλαγή του μωρού σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες και απολαύστε την ευκολία και την άνεση που προσφέρουν τα Renkli μωρομάντηλα! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €