• Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 1
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 2
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 3
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 4
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 5
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 6
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 1
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 2
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 3
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 4
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 5
  • Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr Oscar - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOscar

Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr

Η Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Με την πλούσια γεύση του φουντουκιού και την απαλή υφή της σοκολάτας, αυτή η πραλίνα θα σας κατακτήσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με αγαπημένα πρόσωπα. Αποκτήστε την Oscar πραλίνα φουντουκιού 320gr τώρα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
15676
5202460090989
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 10kg

Η merenda πραλίνα φουντουκιού της εταιρείας Παυλίδης διατίθεται σε συσκευασία των 10kg. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες και άλλα καταστήματα τροφίμων. Η συνδυασμός της πραλίνας με το φουντούκι προσφέρει μια νόστιμη γεύση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς ουρανούς.

Τιμή 73,44 €

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών, αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 7,26 €
Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2 Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr Χαΐτογλου - 2
Περιορισμένη προσφορά!

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr

Το Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο απαλό 350gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη απόλαυση στο γεύμα τους. Με την πλούσια γεύση του φυστικοβουτύρου και την απαλή υφή του, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Απολαύστε το σε φρυγανισμένο ψωμί, σε smoothies ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Αγοράστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεσηκωθούν!
Κανονική τιμή 4,05 € Τιμή 2,86 €
  • -1,19 €
  • -1,19 €

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού 400gr

Χάρη στη μοναδική της αμίμητη συνταγή και τη χρήση απλών και επιλεγμένων υλικών μπορεί να είναι μέρος του πρωϊνού, σνακ ή η πρωταγωνίστρια σε μια γιορτή για να γεμίσει τις ζεστές κρέπες! Και αν αυτό δεν σας αρκεί, αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει φτιάχνοντας τούρτες, επιδόρπια και σνακς με NUTELLA®! Οι ιδέες είναι ατέλειωτες, αλλά η επιτυχία με τη NUTELLA® είναι εγγυημένη!

Τιμή 3,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Χείμαρρος wc cubo blu 2x50gr

Αποσμητικές ταμπλέτες για τη τουαλέτα. Προστατεύουν από τα άλατα και κρατούν μακριά τις οσμές!

Καθαριστικό block της εταιρείας Granforte, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,06 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor color 40τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Lenor Color 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα χρώματα τους. Αφήνουν μια μοναδική μυρωδιά Lenor που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες τώρα και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 13,36 €

My planet υγρό πιάτων αντιβακτηριδιακό 625ml

Με τα υγρά πιάτων planet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υγεία της οικογένειάς σας. Γιατί στην προσεγμένη σύνθεσή τους, ξεβγάζονται εύκολα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα στα σκεύη σας και είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά και αλλεργιογόνες ουσίες που θα μπορούσαν να ερεθίσουν το δέρμα είτε να είναι επιβλαβής για την υγεία. Τα υγρά πιάτων planet είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα και λάμψη σε πιάτα και σκεύη, εξαφανίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο δύσκολα λίπη.

Τιμή 2,77 €