• Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ  - 1
  • Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ  - 1

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
20559
5213006897580
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ

Η Glass bag ποτηροθήκη σακούλα 2 θέσεων με κλειστό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την πρακτική διπλή θέση και το κλειστό κάτω μέρος, μπορείτε να φυλάξετε τα ποτήρια σας με ασφάλεια και ευκολία. Αποκτήστε τώρα τη δική σας ποτηροθήκη Glass bag και απολαύστε την άνεση και την οργάνωση που προσφέρει!
Τιμή 27,81 €

Fresh coffee ποτηροθήκη 4 θέσεων 50τεμ

Η Fresh Coffee ποτηροθήκη 4 θέσεων 50τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η ποτηροθήκη αυτή προσφέρει μια κομψή και πρακτική λύση για την αποθήκευση των ποτηριών σας. Με τη συγκεκριμένη ποτηροθήκη, η καθημερινή σας ρουτίνα καφέ θα γίνει ακόμα πιο ευχάριστη και απολαυστική. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τον καφέ!
Τιμή 4,16 €

Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ

Η Cup n go ποτηροθήκη 2 θέσεων με ανοιχτό κάτω μέρος 500τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο. Με την πρακτική της σχεδίαση, μπορείτε να έχετε τον αγαπημένο σας ρόφημα πάντα μαζί σας, χωρίς φόβο απώλειας. Απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα της Cup n go ποτηροθήκης και κάντε κάθε μέρα σας πιο εύκολη και γεμάτη γεύση! Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή!
Τιμή 23,17 €

Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ

Αναβαθμίστε την οργάνωση του καταστήματός σας με την Cup ring ποτηροθήκη σακούλας 1 θέσης 10x100τεμ. Κρατήστε τις σακούλες σας τακτοποιημένες και εύκολα προσβάσιμες για τους πελάτες σας. Με αυτήν την ποτηροθήκη, η εξυπηρέτηση των πελατών σας θα είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Αποκτήστε την τώρα και βελτιώστε την εμπειρία αγορών στο κατάστημά σας!
Τιμή 27,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm υγρό απορρυπαντικό ρούχων 17μεζ 1,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 8,04 €

Pitatakia με πίτσα 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,16 €

Bonjour κρουασάν πραλίνα 150gr

Κρουασάν φούρνου με γέμιση πραλίνας φουντουκιού από την Bonjour με προέλευση από την Δράμα, με φύλλο που δεν τρίβεται στο στόμα.

Τιμή 1,10 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr

Ζουμερή γκοφρέτα με γεύση κακάο που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της απόλαυσης. Η Bonora σας παρουσιάζει ένα προϊόν που συνδυάζει την τραγανή υφή της γκοφρέτας με την κρεμώδη γεύση του κακάο. Απολαύστε την σε κάθε σας διάθεση, σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση με την Bonora γκοφρέτα με κρέμα κακάο 180gr.
Τιμή 1,19 €