• AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΚΕΤΣΑΠ)  - 1
  • AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΚΕΤΣΑΠ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrino

Agrino chips σνακ με κέτσαπ 60gr

AGRINO. Απολαύστε την τέλεια γεύση των AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΚΕΤΣΑΠ) και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κερδίσει. Με την απίστευτη ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας, θα απολαύσετε κάθε μπουκιά σαν να είναι η πρώτη. Αποκτήστε τώρα τα AGRINO ΤΣΙΠΣ 60gr. - (ΚΕΤΣΑΠ) και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
39964
5201502310054
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elephant mini πρέτσελς με θαλασσινό αλάτι 80gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με θαλασσινό αλάτι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με μπάρμπεκιου 475gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μπάρμπεκιου σε κάθε δαγκωματάκι, και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μια εκδρομή γεύσεων. Με τις Santa Maria tortilla chips, κάθε σας στιγμή γίνεται μια γιορτή γεύσεων. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,79 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με μπάρμπεκιου 250gr

Οι Master chef πατατάκια κυματιστά με μπάρμπεκιου 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Αφήστε τα να σας ταξιδέψουν με τη μοναδική τους γεύση και τον τραγανό τους χαρακτήρα. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια σας σε κάθε ευκαιρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 2,39 €

Κορυφαία προϊόντα

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €

Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr

Το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν παιδί ξανά. Με την απαλή γεύση του κακάο και το τραγανό φύλλο, θα σας ταξιδέψει στις πιο γλυκές αναμνήσεις σας. Απολαύστε το σαν σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή σαν γλυκό απόλαυσης με έναν καφέ. Μην αφήσετε αυτή τη γευστική εμπειρία να σας ξεφύγει - δοκιμάστε το Chipicao κρουασάν μίνι με κακάο 60gr σήμερα!
Τιμή 0,73 €

SWIFFER DUSTER KIT ΡΟΖ + 3 ΠΑΝΑΚΙΑ LIMITED EDITION

Το Swiffer Duster Kit ΡΟΖ 3 ΠΑΝΑΚΙΑ Limited Edition είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Swiffer, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την περιορισμένη έκδοση και κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 4,18 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 1kg

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 8,27 €