• Νέο
  • Crackzel πρέτσελ με μέλι & μουστάρδα 85gr
  • Crackzel πρέτσελ με μέλι & μουστάρδα 85gr

Crackzel πρέτσελ με μέλι & μουστάρδα 85gr

51155
8681042335019
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr

Τα Cheetos γαριδάκια πέτρα-ψαλίδι-πατούσα 70gr της εταιρίας Cheetos είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση γαρίδας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας σε κάθε περίσταση. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,29 €
Ruffles πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 400gr Ruffles πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 400gr
Περιορισμένη προσφορά!

Ruffles πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 400gr

Τραγανά κυματιστά πατατάκια, για όλες τις ώρες, για όλες τις περιστάσεις! Τα Ruffles είναι το σήμα κατατεθέν για τα κυματιστά chips παγκοσμίως και ένα από τα πλέον δημοφιλή και αναγνωρίσιμα προϊόντα της κατηγορίας.

Κανονική τιμή 2,35 € Τιμή 2,29 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

Pringles πατατάκια hot & spicy 200gr

Τα Pringles hot & spicy είναι το τέλειο σνακ για όσους αγαπούν την πικάντικη γεύση. Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ πιπεράτου και καυτερού, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να θέλετε να τα απολαμβάνετε ξανά και ξανά. Μη διστάσετε να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε την απόλαυση της πικάντικης γεύσης με κάθε δακτυλίδι Pringle.
Τιμή 2,42 €

Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr

Τα Arion food πατατάκια sticks με αλάτι 400gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την τραγανή υφή τους και τη γεύση του αλατιού, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα, από τη βόλτα στην παραλία μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
Τιμή 3,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Condito μαγιονέζα light 500ml

Πλαισιώνει κάθε σας πιάτο, χωρίς να σας στερεί την μοναδική, πλούσια γεύση της κλασικής μαγιονέζας. Συνοδέψτε τα πιάτα σας με τη light Μαγιονέζα Condito, χωρίς να νιώθετε τύψεις και ενοχές!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

Τιμή 2,60 €

Beauty line κρέμα χεριών άρωμα πούδρας 50ml

Ενυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες πούδρας. Εμπλουτισμένη σύνθεση με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης που περιποιούνται σε βάθος και προστατεύουν την ξηρή επιδερμίδα των χεριών. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

Τιμή 1,56 €

Tns soft & cosy κάλτσες one size 1 ζευγάρι

Οι Tns soft & cosy κάλτσες είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Με μαλακό ύφασμα και άνετη εφαρμογή, θα σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το δικό σας ζευγάρι και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης άνεσης και ζεστασιάς.
Τιμή 0,97 €

Κτήμα κώστα λαζαρίδη ηδωνικό ούζο 200ml

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη προσφέρει ένα μοναδικό ούζο 200ml με την υπογραφή της εταιρίας. Απολαύστε την απαλή γεύση και το αρωματικό χαρακτήρα αυτού του ποτού, που θα σας ταξιδέψει στη γεύση της παράδοσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία του ούζο από το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη.
Τιμή 4,66 €