• COLGATE HERBAL  50ml - (ORIGINAL) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
  • COLGATE HERBAL  50ml - (ORIGINAL) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColgate

Colgate οδοντόκρεμα herbal 50ml

Η Colgate Herbal οδοντόκρεμα 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Η μοναδική της φόρμουλα συνδυάζει τη φρεσκάδα της βοτανικής μέντας με την προστασία της Colgate, προσφέροντας σας μια αναζωογονητική εμπειρία καθημερινά. Αφήστε το υπέροχο άρωμα της Colgate Herbal να σας συνοδεύει κάθε φορά που χαμογελάτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

41093
6001067021605
0,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aquafresh οδοντόκρεμα little teeth παιδική 3-5 χρονών 50ml

Η Aquafresh little teeth παιδική οδοντόκρεμα 3-5 χρονών 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των δοντιών των μικρών μας φίλων. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει τα δόντια και τα ούλα, το Aquafresh little teeth προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για την καθημερινή περιποίηση της στοματικής υγιεινής των παιδιών μας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να περάσει και αποκτήστε το Aquafresh little teeth για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο!
Τιμή 1,49 €

Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml της εταιρίας Colgate είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερό χαμόγελο. Με την εξειδικευμένη της φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πιο ανθεκτικές λεκέδες και χρωματίζει τα δόντια σας σε λίγες μόνο εφαρμογές. Αποκτήστε λαμπερά λευκά δόντια με την Colgate οδοντόκρεμα whitening 75ml και κερδίστε την εμπιστοσύνη σας σε κάθε σας χαμόγελο.
Τιμή 1,21 €

Colgate οδοντόκρεμα cavity protect 75ml

Η Colgate Cavity Protection 75ml οδοντόκρεμα είναι η ιδανική επιλογή για υγιείς δόντια και προστασία από τις τρύπες. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση και προστασία κατά της τερηδόνας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα! Μην χάσετε την ευκαιρία να φροντίσετε την υγεία των δοντιών σας με την Colgate Cavity Protection 75ml οδοντόκρεμα.
Τιμή 1,21 €

Colgate οδοντόκρεμα max fresh spicy fresh 100ml

Η Colgate Max Fresh Spicy Fresh 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την αναπνοή σας και να αισθανθείτε φρέσκοι κάθε μέρα. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει μια εκρηκτική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την Colgate Max Fresh Spicy Fresh 100ml τώρα και αναδείξτε το χαμόγελό σας!
Τιμή 1,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 2lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία και το μοντέρνο σχεδιασμό του, το κουτί κατάψυξης Alaska θα κρατήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και δροσερά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Alaska κουτί κατάψυξης τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 1,48 €

Malizia αφρόλουτρο argan & vanilla 1lt

Το αφρόλουτρο της Malizia με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Τιμή 2,25 €

I love paper χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του χαρτιού υγείας I Love Paper, με τρία φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 10x90gr και απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει το I Love Paper. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο άνετη και ευχάριστη με το χαρτί υγείας που λατρεύετε.
Τιμή 2,90 €

Bic αναπτήρας mini 1τεμ

Ο Bic αναπτήρας mini 1τεμ είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το μικρό του μέγεθος, μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο, είτε στο δρόμο. Ξεχάστε τις ανασφάλειες και ανάψτε το φως σε κάθε σας στιγμή με τον Bic αναπτήρα mini 1τεμ. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 0,79 €