• 7 DAYS BAKE ROLLS 150gr. - (ΣΚΟΡΔΟ)
  • 7 DAYS BAKE ROLLS 150gr. - (ΣΚΟΡΔΟ)
Δείτε όλα τα προϊόντα της7 Days

7 Days bake rolls με σκόρδο 150gr

49319
7622202017087
1,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με βανίλια 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.

Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς. 

Τιμή 1,27 €

Παπαδοπούλου mini pick crackers με pizza 70gr

Το αγαπημένο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας! Οι νόστιμες Mini Pick Crackers με γεύση pizza από την Παπαδοπούλου είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση τους, οι Mini Pick Crackers θα σας κερδίσουν αμέσως!
Τιμή 0,82 €

Έβγα folie γκοφρέτα με πορτοκάλι και σοκολάτα 187gr

Ζεστή, λαχταριστή γκοφρέτα με πορτοκάλι και σοκολάτα 187gr από την Έβγα. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις και αρώματα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευχαρίστηση σε κάθε δάγκωμα!
Τιμή 2,10 €

Παπαδοπούλου pick crackers κλασικά 2x100gr

Οι Pick crackers κλασικά 2x100gr της Παπαδοπούλου είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια συσκευασία, τα crackers αυτά θα σας καταπλήξουν και θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο ή ακόμα και στο σπίτι, και ανακαλύψτε τον κόσμο της γεύσης με τα Pick crackers της Παπαδοπούλου.
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €

Καπάκι λευκό 240gr 100τεμ 111λπσ

Το λευκό καπάκι 240gr 100τεμ 111λπσ είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το καπάκι θα προσφέρει προστασία και στυλ στα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια στην αγορά!
Τιμή 2,23 €

Ματίνα δαφνόφυλλα 20gr

Δάφνη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,82 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml

Ανακαλύψτε το απαλό και φρέσκο Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & χαμομήλι 3x500ml. Η τέλεια φόρμουλα για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας και του φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το μωρό σας να απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία μπάνιου.
Τιμή 8,82 €