• Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες μαύρη PDH007 Gruppe - 1
  • Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες μαύρη PDH007 Gruppe - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGruppe

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες μαύρη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του φρέσκου χυμού φραπέ! Με τις 2 ταχύτητες λειτουργίας της, μπορείτε να προσαρμόσετε την παρασκευή του φραπέ ακριβώς όπως σας αρέσει. Η μαύρη απόχρωση της PDH007 προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας φραπεδιέρα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ κάθε μέρα!
17318
5206684006139
11,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns φορητός επαναφορτιζόμενος πολυκόφτης 380ml

Ανακατέψτε την απόλαυση με το φορητό επαναφορτιζόμενο μπλέντερ Tns 380ml hm 03! Με την απίστευτη δύναμη και ευκολία που προσφέρει, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας smoothies και χυμούς οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Μην αφήνετε την πείνα σας να σας εμποδίσει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη ευεξία!
Τιμή 11,08 €

Gruppe kyklos πολυκόφτης multi 400W με δοχείο wood 500ml

Ο πολυκόφτης Gruppe kyklos multi 400W με δοχείο wood 500ml της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε οικιακή κουζίνα. Με την ισχυρή του απόδοση 400W και το μεγάλο δοχείο 500ml μπορείτε να κόψετε εύκολα και γρήγορα όλα τα τρόφιμα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε τον Gruppe kyklos πολυκόφτης τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία και απόδοση στην κουζίνα σας!
Τιμή 27,21 €

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες λευκή PDH007 της εταιρίας Gruppe είναι το απόλυτο εργαλείο για τους λάτρεις του φραπέ! Με την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Gruppe, αυτή η φραπεδιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ σε λίγα λεπτά, με ευκολία και άνεση. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τη φραπεδιέρα Gruppe και απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα κάθε μ
Τιμή 11,78 €

Gruppe tost stories τοστιέρα ivory

Η τοστιέρα Gruppe tost stories ivory είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, σας επιτρέπει να ετοιμάζετε νόστιμα τοστ σε λίγα λεπτά. Απολαύστε τον καφέ σας το πρωί με φρεσκοψημένα τοστ και ξεκινήστε τη μέρα σας με ενέργεια και γεύση. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε την τοστιέρα Gruppe tost stories ivory για να δημιουργήσετε νόστιμες στιγμές στην κουζίνα σας!
Τιμή 28,57 €

Κορυφαία προϊόντα

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €

Παυλίδης μπάρα με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr

Η μπάρα Παυλίδης με γιαούρτι και πορτοκάλι 46gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ. Με φρέσκο γιαούρτι και γεύση πορτοκαλιού, αυτή η μπάρα θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τον συνδυασμό γεύσεων και θρεπτικών συστατικών που προσφέρει αυτή η μοναδική μπάρα από την εταιρία Παυλίδης εργαστήρι.
Τιμή 1,25 €

WhoCares άμμος υγιεινής γάτας κλασική 5kg

Η άμμος υγιεινής γάτας κλασική της εταιρείας WhoCares είναι μια κοινή επιλογή για τη χρήση στην τουαλέτα της γάτας σας. Συνήθως αποτελείται από κόκκους άμμου που προσφέρουν απορροφητικότητα και ευκολία στη χρήση. Αυτή η άμμος δεν περιέχει πρόσθετα αρώματα, κάτι που την καθιστά κατάλληλη για γάτες που ενδέχεται να είναι ευαίσθητες σε αρωματικές ουσίες.

Τιμή 3,40 €

Μάννα σιμιγδάλι χονδρό 500gr

Το σιμιγδάλι της εταιρείας Αφοί Κεραμάρη, παράγεται από την άλεση σκληρού σίτου και συγκεκριμένα του εσωτερικού μέρους του καρπού. Χρησιμοποιείται συνήθως στην παρασκευή ζυμαρικών, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε γλουτένη, η οποία δίνει στα ζυμαρικά ευχάριστη γεύση και διασφαλίζει ότι διατηρούν το σχήμα τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος. Χρησιμοποιείται επίσης και σε διάφορα ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.

Τιμή 1,13 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία mora & muschio 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία και άρωμα Mora & Muschio, σε συσκευασία 1 λίτρου, συνδυάζει την ευκολία της αντλίας με ένα μοναδικό άρωμα φρούτων του δάσους και μόσχου. Η ειδικά σχεδιασμένη αντλία καθιστά τη χρήση βολική και αποτελεσματική, ενώ η φόρμουλα του παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό και φροντίδα του δέρματος.

Τιμή 1,09 €