• Aquafresh οδοντόκρεμα mild & minty 125ml
  • Aquafresh οδοντόκρεμα mild & minty 125ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAquafresh

Aquafresh οδοντόκρεμα mild & minty 125ml

Η AQUAFRESH 125ml ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ MILD&MINTY είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν που προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για τα δόντια τους. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την AQUAFRESH 125ml ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ MILD&MINTY σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα.
40243
5054563118127
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μία φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που προσφέρει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία, διατηρώντας υγιή δόντια και ούλα. Η προηγμένη τεχνολογία Novamin που διαθέτει, δημιουργεί ένα επανορθωτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας, ανακουφίζοντας από τον πόνο της ευαισθησίας.

Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον έντονο και ενοχλητικό πόνο της ευαισθησίας.

Τιμή 5,34 €

Colgate οδοντόκρεμα παιδική 2-5 ετών 50ml

H AIM Οδοντόκρεμα 2-5 ετών είναι ειδική για την προστασία των δοντιών. Περιέχει ενεργό φθόριο που συμβάλλει στην προστασία από τις επιθέσεις των οξέων που μπορούν να προκαλέσουν τερηδόνα και βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών. 'Έχει ευχάριστη γεύση φρούτων, που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns λαδικό γυάλινο με στόμιο 300ml

Το λαδικό γυάλινο με στόμιο 350ml της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το Tns λαδικό γυάλινο θα φωτίσει κάθε γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την εμπειρία σας στη μαγειρική με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!
Τιμή 1,80 €

Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr

Το Sdoukos nuts for snack φυστίκι κελυφωτό ωμό 200gr της εταιρίας Sdoukos είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τα ωμά φυστίκια κελυφωτά σε κάθε διάσταση και απολαύστε ένα υγιεινό και γευστικό σνακ όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,55 €

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,80 €

Κάλας αλάτι κλασικό 400gr -20%

Αγοράστε τώρα το Κάλας αλάτι κλασικό 400gr με έκπτωση 20%! Απολαύστε την πλούσια γεύση και την αυθεντική ποιότητα του προϊόντος μας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα από τα κορυφαία αλάτια στην αγορά. Μην χάσετε αυτή την προσφορά και αποκτήστε το δικό σας πακέτο τώρα!
Τιμή 1,08 €