• Λαβίδα ξύλινη  - 1
  • Λαβίδα ξύλινη  - 1

Λαβίδα ξύλινη

Η λαβίδα ξύλινη της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι και επαγγελματία. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τη λαβίδα ξύλινη της εταιρίας, μπορείτε να εκτελέσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
17185
5213006898075
0,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm

Η λαβίδα κουζίνας ζάχαρης και πάγου ανοξείδωτη 14cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ζάχαρη, πάγο και άλλα μικρά τρόφιμα με ακρίβεια και άνεση. Με το λειτουργικό της σχεδιασμό, θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 1,12 €

Λαβίδα fast food

Η Λαβίδα fast food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Με τη μοναδική της γεύση και την ευκολία στην προετοιμασία, θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη επιλογή. Αποκτήστε τη Λαβίδα fast food τώρα και απολαύστε ένα γεύμα που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,64 €

Λαβίδα σερβιρίσματος ανοξείδωτη

Η λαβίδα σερβιρίσματος ανοξείδωτη είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα και στο σέρβις τροφίμων. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, η λαβίδα αυτή είναι ανθεκτική στη χρήση και διατηρεί τη λάμψη της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την κομψή σχεδίασή της, αποτελεί ένα μοναδικό αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τη λαβίδα σερβιρίσματος ανοξείδωτη τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ?
Τιμή 1,93 €

Λαβίδα μακαρονιών κλασική

Η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία γευστικών πιάτων μακαρονιών. Με την απλότητά της και την ανθεκτική κατασκευή της, η Λαβίδα μακαρονιών κλασικής εταιρίας θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 2,46 €

Λαβίδα πάγου με δόντια ανοξείδωτη 16cm

Η λαβίδα πάγου με δόντια ανοξείδωτη 16cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε οικιακό σας bar. Με την αντοχή και την ποιότητα των υλικών της, αυτή η λαβίδα θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα πιο λαχταριστά κοκτέιλ και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα σας και στην τέλεια σερβιρισμένη ποτού!
Τιμή 1,17 €

Κορυφαία προϊόντα

De cecco ζυμαρικά tortiglioni No23 500gr

Πάστα από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με τη μέθοδο της De Cecco.

Το Tortiglioni είναι μια από τις πολλές παραλλαγές του maccherone, ένα από τα παλαιότερα σχήματα που γεννήθηκαν στη Νάπολη.

Τιμή 1,69 €

Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt

Η Sterk κανάτα πλαστική με λαβή 17x15x12cm 1lt είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, δε θα μπορείτε παρά να τη λατρέψετε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 0,78 €

Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg

Η Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων 50μεζ 2,40kg της εταιρίας Essex είναι η τέλεια επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματικά. Ξεχάστε τις ανησυχίες για το πλύσιμο των ρούχων σας με την Essex Touch σκόνη πλυντηρίου ρούχων. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στο πλυντήριο και απολαύστε άψογα αποτελέσματα. Αγοράστε την τώρα και κάντε το ?
Τιμή 5,79 €

Παπαδοπούλου πολυδημητριακά μπισκότα με γάλα 160gr

Όλο το πρωινό σας σε ένα μπισκότο! Ξεκινήστε κάθε ημέρα σας με Πολυδημητριακά Μπισκότα Πρωινού Παπαδοπούλου με ένα γευστικό πρωινό που σας γεμίζει ενέργεια. Τέσσερα θρεπτικά δημητριακά, σιτάρι ολικής άλεσης, σίκαλη, Βρόμη και κριθάρι συνδυάζονται απολαυστικά με πλούσια φρούτα, λαχταριστή σοκολάτα, μυρωδάτο κακάο και θρεπτικό γάλα.

Τιμή 1,96 €