0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Aquafresh

Διαθεσιμότητα: 1757 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Διαθεσιμότητα: 144 Σε απόθεμα

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Διαθεσιμότητα: 522 Σε απόθεμα

Ήπια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά από 6 ετών και πάνω, με τεχνολογία Sugar Acid Protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται με το φθόριο, βοηθά στην ενδυνάμωση του σμάλτου και προστατεύει τα δόντια από τη φθορά.

Διαθεσιμότητα: 119 Σε απόθεμα

Η οδοντόβουρτσα Aquafresh Junior έχει τη μοναδική ευλύγιστη κεφαλή, η οποία χάρη στην τεχνολογία FLEX SYSTEM, λυγίζει για να απορροφά την επιπλέον πίεση από το βούρτσισμα*, βοηθώντας να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού των ούλων. Θα τη βρείτε σε τέσσερα φανταστικά χρώματα 

Μαλακές τρίχες μικτού μήκους για καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια.

- Βάση με βεντούζα στη βάση της λαβής για να στέκεται εύκολα όρθια.

- Μαλακές τρίχες που μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού των ούλων.

*Τα παιδιά κάτω των 6 ετών θα πρέπει να επιτηρούνται κατά το βούρτσισμα.

Διαθεσιμότητα: 306 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε λευκό χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Διαθεσιμότητα: 125 Σε απόθεμα

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Aquafresh σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Διαθεσιμότητα: 2279 Σε απόθεμα

Η aquafresh Fresh & Minty είναι μια οδοντόκρεμα για όλη την οικογένεια με υπέροχη γεύση, που προσφέρει τριπλή προστασία. Με sugar acid protection 24ωρης δράσης, που παρέχεται από το φθόριο, προστατεύει από τα οξέα της πλάκας που παράγονται από τη διάσπαση των σακχάρων, την βασική αιτία της τερηδόνας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας