• Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
  • Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ θήκη οδοντόβουρτσας πλαστική 1τεμ

Διάσταση τεμ. (cm): 20,30 x 4,00 x 3,00

Προδιαγραφές:
8149
5202707001792
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αναφέρεστε σε μια πλαστική θήκη για οδοντόβουρτσες. Συνήθως, αυτές οι θήκες προορίζονται για την αποθήκευση οδοντόβουρτσών και οδοντογλυφιδών, είτε για ταξίδια είτε για χρήση στο σπίτι. Μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια και μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι πλαστικές θήκες για οδοντόβουρτσες είναι συνήθως απλές, ελαφρές και εύκολες στη χρήση και τη φορητότητα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα extra clean μέτρια 3τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα extra clean μέτρια 3τεμ της εταιρίας Colgate είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών σας. Με τη μεσαία σκληρότητα των τριών βούρτσων, καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια σας και αφαιρεί την πλάκα, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρά δόντια κάθε μέρα!

Τιμή 1,69 €

Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e606 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η σχεδίασή της είναι εργονομική και προσφέρει άνετη χρήση κατά το βούρτσισμα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,40 €

Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ

Η Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 ετών της εταιρίας Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την υγιεινή στόματος των μικρών μας φίλων. Με την υψηλή τεχνολογία turbo max 6, εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία των δοντιών από την πρώτη χρήση. Με τον αγαπημένο τους ήρωα Avengers, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν και θα αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών τους. Αποκτήστε την Avengers ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6 τώρα και εξασφαλίστε έν?
Τιμή 3,25 €

Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e919 σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e919 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της στόματος και διευκολύνει το βούρτσισμα. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Η Agnella medium e919 είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.
Τιμή 0,40 €

AIM οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακήσε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα natural elements baking soda μαλακή 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και φυσικών συστατικών. Η μαλακή υφή της θα σας προσφέρει μια απαλή αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αφήστε την Aim να φροντίσει για την υγεία των δοντιών σας και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 2,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr

Τα Kellogg's δημητριακά coco pops chocos 550gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Με την εκπληκτική τους γεύση σοκολάτας, αυτά τα δημητριακά θα σας κάνουν να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τα με γάλα για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν και να ανακαλύψετε τη μαγεία των Kellogg's!
Τιμή 4,28 €

Herbal essences conditioner τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences Conditioner 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου θα αναζωογονήσει το χρώμα σας και θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε ένα λαμπερό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και αισθανθείτε πιο αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά!
Τιμή 3,57 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Snapy, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τις Snapy σακούλες και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητά τους.
Τιμή 0,66 €