• Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςParodontax

Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean μαλακή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε την Parodontax οδοντόβουρτσα gentle clean soft για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια κάθε μέρα!
35602
5054563048417
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα white now smile detox μαλακή 1τεμ

Η νέα οδοντόβουρτσα AIM WHITE NOW SMILE DETOX (SOFT) θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Με μαλακές τρίχες που προσφέρουν απαλό καθαρισμό και αφαίρεση των λεκέδων, αυτή η οδοντόβουρτσα είναι ιδανική για την καθημερινή σας φροντίδα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης του στόματος!
Τιμή 2,82 €

AIM οδοντόβουρτσα ultra reach white now μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Χάρη στον πολύ λεπτό μακρύ λαιμό με μεταλλικό πυρήνα και τη συμπαγή κεφαλή, η AIM White Now Ultra Reach προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση για τον καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας και την εναπόθεση της οδοντόκρεμας White Now σε όλα τα δόντια, ακόμα και στα πιο πίσω.

Τιμή 2,72 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

AIM οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1τεμ

Η Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή 1 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη λευκότητα και την υγεία των δοντιών σας. Με την ειδική της σύνθεση από ασημένιο ενεργό κάρβουνο, αφαιρεί αποτελεσματικά τις πλάκες και τους λεκέδες, προσφέροντας σας ένα λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε την Aim οδοντόβουρτσα silver charcoal μαλακή τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 2,50 €

Paw patrol ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών 1τεμ

Η Paw Patrol ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Turbo Max 6 ετών από την εταιρία Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών των παιδιών. Με τον ενσωματωμένο τουρμπίνα κινητήρα, προσφέρει υψηλή απόδοση καθαρισμού για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν το σχεδιασμό της Paw Patrol και θα ενθουσιαστούν να βουτήξουν στον κόσμο της φροντίδας των δοντιών με αυτή την εκπληκτική οδοντόβουρτσα. Μην χάσετε α
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Nature valley μπάρες πρωτεϊνης με αλατισμένη καραμέλα 4x40gr

Οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley με αλατισμένη καραμέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Με την ιδανική συνδυασμό γλυκού και αλμυρού, αυτές οι μπάρες θα σας καταπλήξουν με τη γεύση τους και θα σας προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με την πλούσια γεύση της καραμέλας.
Τιμή 4,70 €

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 57τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 57τεμ θα κάνουν τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το αρωματικό λεμόνι, θα νιώσετε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε τις Fairy ταμπλέτες τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 11,27 €

Fineti wafer sticks mini με πραλίνα 45gr με δώρο

Τραγανή γκοφρέτα µε κρέµα φουντουκιού και κακάο, με συλλεκτικό παιχνίδι σε κάθε συσκευασία! Προειδοποίηση: Περιέχει παιχνίδι. Συνίσταται η επίβλεψη από ενήλικα. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Κίνδυνος για κατάποση καθώς περιέχονται µικρά κοµµάτια. Μπορεί να περιέχει αντικείµενα µε αιχµηρές άκρες!

Τιμή 1,62 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού