• Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 1
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 2
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 3
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 4
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 5
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 1
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 2
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 3
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 4
  • Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml Syoss - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος Μαλλιών: Λιπαρά
  • Δράση: Αναδόμηση/Θρέψη

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

10185
5201143747806
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ και ξεβγάλτε καλά.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ultrex σαμπουάν men active clean 3σε1 360ml

Το Ultrex σαμπουάν men active clean 3σε1 360ml είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά την τελειότητα στη φροντίδα του. Με μια μοναδική σύνθεση που καθαρίζει, αναζωογονεί και φροντίζει τα μαλλιά και το δέρμα, το Ultrex σαμπουάν σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας με το Ultrex men active clean 3σε1!
Τιμή 3,29 €

Gliss σαμπουάν total repair 250ml

Το Gliss σαμπουάν total repair 250ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήστε το Gliss σαμπουάν total repair να φροντίσει τα μαλλιά σας και να σας χαρίσει την αίσθηση της υγιεινής και της ομορφιάς κάθε μέρα.
Τιμή 2,84 €

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €

Fructis σαμπουάν για δύναμη & λάμψη 400ml

Ανακαλύψτε τη δύναμη και τη λάμψη στα μαλλιά σας με το FRUCTIS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ml! Κρατήστε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάστασή τους. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 3,42 €

Herbal essences σαμπουάν αργανέλαιο 400ml

Το Herbal Essences Pure Μαροκινό έλαιο argan είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.

*καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία.

Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food χυμός νέκταρ ροδάκινο 1lt

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση του καλοκαιριού με τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο 1lt. Απολαύστε την απαλή γεύση του ροδακινιού σε κάθε γουλιά και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές δροσιάς και απόλαυσης. Αποκτήστε τον Arion food χυμό νέκταρ ροδάκινο τώρα και απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 0,97 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα φυστίκια Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ ή ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,86 €

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN (2x10τεμ.)

Η LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑ NORMAL ULTRA THIN είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη άνεση. Με την τεχνολογία Ultra Thin, η σερβιέτα προσφέρει εξαιρετική προστασία και αίσθηση ελαφρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα το πακέτο των 2x10 τεμαχίων και απολαύστε την απόλυτη προστασία που σας αξίζει!
Τιμή 1,95 €