• Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
  • Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΖαναέ

Ζαναέ αμπελόφυλλα σε άλμη 430gr

Αμπελόφυλλα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε!

Συσκευασία των 430γρ.

6108
5201051000024
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τα αμπελόφυλλα της εταιρείας "Ζαναέ" σε άλμη αναφέρονται σε αμπελόφυλλα που έχουν επεξεργαστεί και τυλιχτεί σε μια άλμη ή κούτα για εύκολη χρήση. Τα αμπελόφυλλα αυτά συνήθως χρησιμοποιούνται για την παρασκευή διάφορων παραδοσιακών φαγητών, όπως το γνωστό παραδοσιακό ελληνικό φαγητό "Ντολμαδάκια" ή "Ντολμαδάκια γιαλαντζί".

Για να τα χρησιμοποιήσετε, απλώς πρέπει να ανοίξετε την άλμη και να απλώσετε τα αμπελόφυλλα. Συνήθως, χρησιμοποιούνται για το τυλιγμένο φύλλο σε μια ποικιλία συνταγών, όπως τα διάσημα ντολμαδάκια. Μπορείτε επίσης να τα γεμίσετε με μία ποικιλία συνοδευτικών υλικών, όπως ρύζι, κιμά, λαχανικά, και αρωματικά μυρωδικά, και να τα ψήσετε στο φούρνο ή να τα βράσετε σε σάλτσα.

Τα αμπελόφυλλα σε άλμη είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε πολλές μεσογειακές κουζίνες και χρησιμοποιούνται συχνά για την παρασκευή παραδοσιακών και νόστιμων φαγητών.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mara κόκκινα φασόλια 400gr

Τα μαρα κόκκινα φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά φαγητά, όπως σούπες, σαλάτες, κοτόσουπες και πιάτα με ρύζι. Είναι ένα υγιεινό και νόστιμο φαγητό που μπορεί να προστεθεί στην διατροφή σας για πρόσθετη διατροφική αξία. Τα μαρα κόκκινα φασόλια 400gr μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με τρόφιμα ή σε super market.
Τιμή 0,95 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 400gr

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 1,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με νόστιμη σάλτσα ντομάτας και τυρί παρμεζάνα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,39 €

Hellmann's μαγιονέζα 650ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 4,27 €

Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg

Το Melissa κριθαράκι χονδρό 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με εξαιρετική ποιότητα και γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε ενεργητικοί και υγιείς κάθε μέρα. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας.
Τιμή 6,64 €

Λαχανοκόπτης με βίδα

Ανακαλύψτε τον πιο εύκολο τρόπο για να κόψετε τα λαχανικά σας με τον λαχανοκόπτη με βίδα! Με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει αυτός ο λαχανοκόπτης, θα είστε σε θέση να παρασκευάσετε υγιεινά γεύματα με λιγότερο κόπο και χρόνο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας λαχανοκόπτη με βίδα σήμερα!
Τιμή 4,64 €

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,54 €