• Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ  - 1
  • Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ  - 1

Drop μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Αποκτήστε τα καλύτερα μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ από την εταιρία Drop! Με μοναδική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα λεβάντας, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς και το μωρό σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και τη φρεσκάδα που προσφέρουν!
36618
8697434121542
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 3x100τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα septona dermasoft είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας όλης της οικογένειας. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού, βιταμίνη Ε και 96% νερό, καθαρίζει απαλά το δέρμα, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,62 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, αυτά τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα για κάθε μέρα του μωρού σας. Επιπλέον, το καπάκι τους τα κάνει εύκολα στη χρήση και ιδανικά για ταξίδια. Αγοράστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που του αξίζει!
Τιμή 1,12 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία προς το δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την απαλότητα και την προστασία που του αξίζει.
Τιμή 9,05 €
  • Πακέτο

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Agnotis baby μαλακτικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό μαλακτικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 98% φυσική προέλευση προϊόντος είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Το απαλό μαλακτικό υφασμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρήσει την απαλότητα των ρούχων του μωρού σας. Η φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και βιολογικού χαμομηλιού. 

Τιμή 3,63 €

Overlay υγρό για μάρμαρα & πλακάκια με σαπούνι 1lt

Το καθαριστικό πατώματος της εταιρείας Overlay, καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας τις επιφάνειες των πατωμάτων σας καθαρές. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό

Τιμή 2,24 €

Παπαδοπούλου κριτσίνια με χαρούπι & χαρουπόμελο vegan 180gr

Κριτσίνια από παραδοσιακή συνταγή με χαρούπι & χαρουπόμελο.

Συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλα τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 1,97 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με μαύρο κακάο και βανίλια 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα κακάο βρώμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της βρώμης, με γευστική κρέμα βανίλιας υψηλής διατροφικής αξίας, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ.

Τιμή 1,94 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού