• Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
  • Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr

Το Ήλιος πιπέρι τριμμένο 100gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την πλούσια γεύση και την αρωματική νότα του, το πιπέρι της εταιρίας Ήλιος θα αναβαθμίσει κάθε φαγητό σας. Απολαύστε τη γεύση της πικάντικης πιπεριάς σε κάθε μπόλικο και ανακαλύψτε τον τρόπο για να δώσετε ένταση στις γεύσεις σας. Μην χάσετε αυτό το απαραίτητο μπαχαρικό στην κουζίνα σας και απογειώστε κάθε γεύμα σας με το πιπέρι της εταιρίας Ήλιος!
12658
5201165000613
2,54 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr

Το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με τον πλούσιο και αρωματικό του χαρακτήρα, το μοσχοκάρυδο αυτό θα δώσει μια μοναδική νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το Καγιά μοσχοκάρυδο τριμμένο 10gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο μαγείρεμα σας.
Τιμή 1,15 €

Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr

Το Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr της εταιρίας Ήλιος είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα προσθέσει πικάντικες νότες στα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση και την έντονη πικάντικη γεύση του, το πιπέρι καγιέν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας με το Ήλιος πιπέρι καγιέν!
Τιμή 1,37 €

Ινδία ρίγανη 50gr

Ρίγανη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 0,92 €

Ματίνα μέντα 15gr

Η μέντα είναι ένα αρωματικό βότανο με πολλές χρήσεις στη μαγειρική, την ιατρική και την αρωματοθεραπεία.

Τιμή 1,73 €

Knorr μπαχαρικά μείγμα aromat 90gr

Το Knorr aromat μίγμα λαχανικών και μυρωδικών 90gr της εταιρίας Knorr θα αναβαθμίσει τα πιάτα σας σε άλλο επίπεδο γεύσης. Με μια μόνο προσθήκη, τα φαγητά σας θα αποκτήσουν έντονο άρωμα και γεύση που θα κάνει τους καλεσμένους σας να ξετρελαθούν. Αποκτήστε το Knorr aromat τώρα και ανακαλύψτε το μυστικό για να μαγειρέψετε υπέροχα γεύματα που θα εντυπωσιάσουν όλη την οικογένεια!
Τιμή 2,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxwell house καφές φίλτρου 225gr

Απολαύστε τον τέλειο καφέ με το Maxwell House φίλτρου 225gr. Μια μοναδική γεύση που θα σας κάνει να ξυπνήσετε κάθε πρωί με ενέργεια και διάθεση. Απολαύστε την πλούσια και αρωματική γεύση του καφέ σας και ανανεώστε τις αισθήσεις σας. Αγοράστε τώρα το Maxwell House φίλτρου 225gr και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του καλύτερου καφέ!
Τιμή 3,95 €

Wc net block wc pink flowers 36,5gr

Καθαριστικό block της εταιρείας Wc Net, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €

Pantene λάδι μαλλιών smooth & sleek 100ml

Λάδι μαλλιών για επανόρθωση της Pantene. Το argan oil, γνωστό και ως αργανέλαιο ή λάδι αργκάν, είναι ένα φυτικό έλαιο με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες και σύνθεση βασισμένη σε ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες, κυρίως A και Ε, και λιπαρά οξέα. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο. Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,27 €

Τυρολέζα ρύζι μπονέτ 5kg

Ρύζι μπονέτ από την εταιρεία Τυρολέζα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες για θρεπτικά και νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για ριζότο και σπυρωτό πιλάφι.

Τιμή 9,74 €