• Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm

Μοναδικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φαγητοδοχείου Κύκλωψ fresco. Με χωρητικότητα 550ml και διαστάσεις 15,8x15,8x4,20cm, αυτό το τετράγωνο πλαστικό φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ.
17958
5202707007107
0,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τουρτιέρα πλαστική με καπάκι

Η τουρτιέρα μας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής! Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, με ανθεκτικό καπάκι που κλείνει τέλεια για να διατηρείτε τις δημιουργίες σας φρέσκες και νόστιμες. Με μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργικότητα, αυτή η τουρτιέρα θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην ζαχαροπλαστική!
Τιμή 4,66 €

Sterk lia φαγητοδοχείο πλαστικό στρόγγυλο 3 θέσεων 16,5x7cm 3lt

Το φαγητοδοχείο Sterk lia προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και πρακτικότητα για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με τρεις θέσεις και διαστάσεις 16,5x7cm, είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 2,22 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 31x19x12cm 4lt

Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 31x19x12cm 4lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τάξη και την οργάνωση σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και την πρακτική του λαβή, αυτό το κουτί προσφέρει την τελειότητα στην αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μην αφήσετε την ατέλειωτη μπερδεμένη κατάσταση να σας επηρεάσει - αποκτήστε το Sterk κουτί αποθήκευσης τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και καθαρή χώρα!
Τιμή 2,52 €

Θήκη απόδειξης μεταλλική ανοξείδωτη 3,8x4,5cm 05-135

Το Σφηνακι λογαριασμου μεταλλικο inox 3,8x4,5cm 05-135 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του θα προσθέσει μια διακοσμητική νότα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 1,00 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 500ml

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 500ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, το μπωλ Κύκλωψ θα σας συνοδεύσει σε κάθε σας δραστηριότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt

Το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά πιάτα και άρωμα λεμονιού που ξυπνά τις αισθήσεις. Με την προηγμένη του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης πιάτων με το Ava perle υγρό πιάτων λεμόνι 1,5lt.
Τιμή 4,27 €

Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml

Το Ajax υγρό καθαριστικό τζαμιών οβίδα floral fiesta 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και αψεγάδιαστα τζάμια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα floral fiesta που θα σας κατακτήσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη λάμψη στο σπίτι σας!

Τιμή 1,87 €

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €