• Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
  • Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr

Η Ματίνα σκόνη μουστάρδας 40gr της εταιρίας Ματίνα είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας στην κουζίνα. Με τη μοναδική της γεύση και άρωμα, η σκόνη μουστάρδας Ματίνα θα δώσει ένα ξεχωριστό ταίριασμα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρει σε κάθε μαγειρική δημιουργία σας.
19533
5203357040605
1,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αποστόλου κακουλές τριμμένος 50gr

Η τριμμένη κακουλές 50gr της εταιρίας Αποστόλου είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γεύση πλούσια σε αρώματα και αρωματική πολυπλοκότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Αποστόλου, θα νιώσετε τη διαφορά στη γεύση και την ποιότητα των πιάτων σας. Απολαύστε τη γεύση της παράδοσης και της ποιότητας με τον κακουλές της εταιρίας Αποστόλου.
Τιμή 4,52 €

Καγιά πιπέρι άτριβο 50gr

Φρεσκοκομμένα με όλο τους το άρωμα. Τα μπαχαρικά Καγιά είναι αγνά, άριστης ποιότητας και εγγυημένα. Γιατί είναι διαλεγμένα από τις πιο αρωματικές ποικιλίες, από κάθε γωνία της γης.

Τιμή 1,12 €

Ήλιος κόλιανδρο βάζο 25gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,37 €

Καγιά ρίγανη 500gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 3,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Amaretti classic minis σακούλα γκοφρετάκια με γέμιση κρέμα κακάο 165gr

Τα γλυκίσματα που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι

Ζάχαρη, φυτικά λίπη (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αλεύρι σίτου (περιέχει γλουτένη), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (4%), γάλα άπαχο σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), ορρός γάλακτος σε σκόνη (περιέχει λακτόζη), άμυλο αραβοσίτου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, σογιάλευρο, διογκωτικό αρτοποιίας: όξινο ανθρακικό νάτριο, αλάτι, αρωματική ύλη: βανιλλίνη, χρωστική ουσία: εναμμώνιο θειώδες καραμελόχρωμα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη αραχίδας (αράπικο φιστίκι), καρπών με κέλυφος, σπόρων σησαμιού και προϊόντα αυτών.

Τιμή 2,20 €

Fairy υγρό πιάτων πράσινο μήλο 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy Μήλο χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,60 €

Spot rem fresh life υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης 4lt

Το Spot Rem Fresh Life είναι ένα υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης σε συσκευασία των 4 λίτρων. Σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματικό και άριστο καθαριστικό έχει σχήμα σύνθεσης που εξαλείφει αποτελεσματικά λεκέδες, βρωμιές και άλλα ρυπογόνα από διάφορες επιφάνειες.

Αυτό το υγρό καθαριστικό είναι κατάλληλο για γενική χρήση σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και άλλους χώρους. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες και παρέχει φρέσκο άρωμα που αφήνει τον χώρο ανανεωμένο.

Εύκολο στη χρήση, αυτό το υγρό καθαριστικό Spot Rem Fresh Life αντιμετωπίζει τη βρωμιά με αποτελεσματικότητα, παρέχοντας έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης και είναι οικονομική για καθημερινή καθαριότητα.

Τιμή 10,30 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού