• Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
  • Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr

Η Ινδία μουστάρδα σε σκόνη βάζο 35gr είναι ένα απαραίτητο συστατικό σε κάθε κουζίνα. Με την πλούσια γεύση και την αρωματική της νότα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αποκτήστε την Ινδία μουστάρδα σήμερα και δώστε μια ιδιαίτερη νότα γεύσης στα πιάτα σας!
12700
5201861040241
1,22 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος καρίνο για μπάρμπεκιου βάζο 40gr

Ο ήλιος καρίνο είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται συχνά στο μαγείρεμα, καθώς προσφέρει μια ευχάριστη γεύση και άρωμα. Για ένα μπάρμπεκιου βάζο με 40gr ήλιο καρίνο, μπορείτε να το προσθέσετε σε μαρινάδες για κρέας, σε σάλτσες ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε ως τριφύλλι για την ψήσιμο. Απολαύστε το μπάρμπεκιου σας με την προσθήκη του ήλιου καρίνο για μια νόστιμη γεύση!
Τιμή 1,47 €

Ήλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr

Το Ηλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με το μοναδικό του μύλο, μπορείτε να απολαύσετε τη φρεσκάδα του πιπεριού σε κάθε δοσολογία. Αφήστε τις γεύσεις να εκραγούν στο στόμα σας με το Ηλιος πιπέρι ανάμεικτο βάζο με μύλο 25gr.
Τιμή 2,52 €

Ήλιος μοσχοκάρυδο τριμμένο 15gr

Ανακαλύψτε τον μοναδικό συνδυασμό γεύσης και αρώματος με το Ήλιος μοσχοκάρυδο τριμμένο 15gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική αίσθηση του Ήλιου στο πιάτο σας.
Τιμή 1,12 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Γαία κάπαρη 105gr

Η Γαία κάπαρη σε συσκευασία 105γρ είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει μικρά καπαρόκοκκα που έχουν το χαρακτηριστικό τους απλό και ευχάριστο άρωμα. Οι κάπαρες χρησιμοποιούνται συχνά στη μεσογειακή κουζίνα για να προσθέσουν γεύση και αρώματα σε διάφορες συνταγές, όπως σαλάτες, πάστες, ορεκτικά και πιάτα με ψάρια.

Τιμή 1,46 €

Smarties mini κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 158gr

Τα SMARTIES®προκαλούν τη φαντασία των μικρών μας φίλων και αποτελούν αφετηρία για ατελείωτες ώρες κεφιού. Θα σε κατακτήσουν με την απίθανη γεύση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους. SMARTIES® και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Έχει υπολογιστεί πως καταναλώνονται 280 σοκολατένια κουφετάκια SMARTIES® ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο

Τιμή 2,78 €

Coca cola αναψυκτικό original 1,5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η αυθεντική γεύση Coca-Cola εδώ και 130 χρόνια έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 2,14 €

Axion υγρό καθαριστικό μπάνιου για άλατα 1lt

Το Axion υγρό για άλατα 1lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα αλατοπίεστρα σας σε άριστη κατάσταση. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Axion, τα άλατά σας θα λειτουργούν απροβλημάτιστα και θα διαρκούν για πολύ καιρό. Μην αφήνετε τον κίνδυνο της διάβρωσης να καταστρέψει τα αγαπημένα σας άλατα, επιλέξτε το Axion και απολαύστε ανέμελα την απόλαυση των αλατοπίεστρων σας.

Τιμή 2,11 €