• Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
  • Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr

Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με τον Ινδία αστεροειδή γλυκάνισο 15gr. Αφεθείτε στην απόλαυση του μοναδικού αρώματος και της γλυκιάς γεύσης που θα σας ταξιδέψει στην Ινδία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κόσμο των γλυκών!
14470
5201861380033
1,58 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά ξυνό 50gr

Κιτρικό οξύ της εταιρείας Καγιά. Μπορεί να μπει ακόμα σε μαρινάδες, αλλά και σε φρουτοσαλάτες για να εμποδίσουμε το μαύρισμα των φρούτων, εμποδίζει τη δημιουργία κρυστάλλων ζάχαρης σε μαρμελάδες ή σε καραμέλα. Χρησιμοποιείται και αντί λεμονιού.

Τιμή 0,81 €

Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr

Το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr από την εταιρία Ήλιος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τα φαγητά σας να ξεχωρίζουν. Με την εκλεκτή γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις ανατολίτικες γεύσεις με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το Ήλιος μπαχάρι χονδρό 50gr τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 1,53 €

Ινδία πιπέρι κόκκινο καυτερό 100gr

Το κόκκινο πιπέρι καυτερό, γνωστό και ως "κόκκινο chili powder," είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από διάφορες πιπεριές Capsicum annuum, οι οποίες είναι γνωστές για την καυτή και πικάντικη γεύση τους. Το κόκκινο πιπέρι καυτερό παρέχει ένα έντονο καυτερότητα σε μια ποικιλία συνταγών.

Συχνά χρησιμοποιείται σε πιάτα όπως κάρυ, μαρινάτες, σάλτσες, και πικάντικα φαγητά γενικά. Μπορεί να προστεθεί στο μαγείρεμα για να προσδώσει έντονη γεύση και πικάντικο αρωματικό προφίλ.

Το κόκκινο πιπέρι καυτερό είναι διαθέσιμο σε μορφή σκόνης και σε κόκκους. Ο βαθμός της καυτερότητάς του μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την ποικιλία των πιπεριών που χρησιμοποιούνται και τον τρόπο παρασκευής. Είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε με προσοχή, καθώς μπορεί να είναι πολύ καυτερό αν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά.

Τιμή 1,34 €

Ματίνα ρίγανη 60gr

Ρίγανη της εταιρείας Matina σε συσκευασία 60 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 2,11 €

Καγιά κανέλα τριμμένη 500gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 3,70 €

Κορυφαία προϊόντα

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,87 €

Brava barbeque sauce 510gr

Η Brava barbeque sauce 510gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μοναδική γεύση στα φαγητά σας. Με την έντονη γεύση της, θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απολαύστε την με κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τον χαρακτήρα των γευστικών δημιουργιών σας.
Τιμή 4,69 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων χωρίς άρωμα 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό για τα ρούχα είναι το προϊόν που εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Τιμή 5,48 €

Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 1kg

Το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 1kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γεύση και θρεπτική αξία. Με την πλούσια γεύση του κριθαρακιού και την τέλεια υφή, θα νιώσετε ενέργεια και ικανοποίηση με κάθε μπουκιά. Απολαύστε το μόνο του ή προσθέστε το σε γιαούρτι ή γάλα για ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να πάει χαμένη!
Τιμή 2,03 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray men extreme cool 150ml

Fa. Αποκτήστε την απόλυτη φρεσκάδα και προστασία με το Fa deo spray men 150ml extreme cool. Η δροσερή, αντρική μυρωδιά θα σας κρατήσει ανανεωμένους όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της αυτοπεποίθησης κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,40 €