• Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 1
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 2
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 3
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 4
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 5
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 6
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 1
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 2
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 3
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 4
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 5
  • Condito μαγιονέζα 500ml Condito - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCondito

Condito μαγιονέζα 500ml

Ο συνδυασμός των κορυφαίων πρώτων υλών της κλασικής μαγιονέζας Condito, θα “απογειώσει” γευστικά το κάθε σας πιάτο. Χρησιμοποιείται εκτός τον άλλον και σε πολλούς συνδυασμούς σαν βάση για πεντανόστιμες sauces και dressings ή ακόμα και σε γλυκά. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και απολαύστε την, όπως εσείς αγαπάτε!

Χωρίς γλυκαντικά

Χωρίς γλουτένη

2377
5202132074347
2,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ενέργεια Λιπαρά εκ των οποίων
Κορεσμένα
Υδατάνθρακες εκ των οποίων
Σάκχαρα
Πρωτείνες Αλάτι
2539kJ/617kcal 66.7g 11.8g 3.5g 3.0g 0.6g 1.10g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Condito μαγιονέζα egg free για vegan 280gr

Μαγιονέζα νηστίσιμη της εταιρίας Condito, χωρίς αυγό, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες. Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς χρωστικές. Ιδανικά μπορεί να μπει σε σάντουιτς, τοστ, burger, κρέπες και σαλάτες ή απλά ως dip.

Τιμή 2,32 €

Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης. Με την υψηλή ποιότητά της και την πλούσια γεύση της, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να την προσθέσετε σε κάθε πιάτο σας. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Brava μαγιονέζα horeca 4,2lt!
Τιμή 20,54 €

Kraft μαγιονέζα 175ml

Η μαγιονέζα Kraft δίνει στο κρέας, το ψάρι, τη σαλάτα και τα σάντουιτς τη νοστιμιά που τους αξίζει.

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 1,71 €

Brava μαγιονέζα 4,2lt

Η Brava μαγιονέζα 4,2lt της εταιρίας Brava είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή της γεύση, η Brava μαγιονέζα θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το αγαπημένο σας συστατικό!
Τιμή 20,54 €

Κύκνος μαγιονέζα premium χωρίς γλουτένη 400gr

Η premium μαγιονέζα Κύκνος χωρίς γλουτένη σε συσκευασία 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, η μαγιονέζα Κύκνος θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και λαχταριστά. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα αγαπημένα σας τσιπς. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 2,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care clean comfort 50ml

Ένα αποσμητικό φιλικό με το δέρμα για άνεση και φρεσκάδα όλη μέρα. Το νέο Αποσμητικό Roll-on Clean Comfort έχει διακριτικό άρωμα και συνδυάζει αντι-ιδρωτικά συστατικά με 1/4 ενυδατική σύνθεση, που καταπολεμά την ξηρότητα της επιδερμίδας. 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Τιμή 2,08 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 5,13 €

Misko φιογκάκια 500gr

Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι εξαιρετικό και σε σαλάτες ζυµαρικών µε ντρέσινγκ από µαγιονέζα και κέτσαπ. Δοκιµάστε το και σίγουρα θα δεθείτε κόµπο µαζί του!

Τιμή 1,31 €

Orzene beer σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για αναζωογόνηση & λάμψη για όλους τους τύπους μαλλιών με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Πρωτεΐνη Σιταριού για την ενίσχυση της δομής της τρίχας και προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €