• Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
  • Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr

Το Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φέρει μια ανατρεπτική γεύση στις συνταγές σας. Με την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα του, το πιπέρι αυτό θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γευστική εμπειρία σας!
12709
5201861400021
6,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr

Το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και αρωματικότητα, θα δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στα μαγειρευτά σας. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το Anatoli πιπέρι μείγμα 4 πιπεριών 35gr και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της γεύσης.
Τιμή 4,13 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr

Το Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκλεκτή ποιότητα της εταιρίας Macao, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αναδείξτε τις γεύσεις και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,24 €

Ματίνα πιπέρι κόκκινο γλυκό 50gr

Το κόκκινο γλυκό πιπέρι παρασκευάζεται από τους καρπούς του φυτού Capsicum Annum και είναι εφικτό να καλλιεργηθεί σε όλο τον κόσμο. Το κόκκινο πιπέρι είναι γνωστό και με την ονομασία πάπρικα και το χρώμα του διαφέρει ανάλογα με το χρώμα των πιπεριών. Το πιο συνηθισμένο χρώμα είναι το έντονο πορτοκαλί ή το κόκκινο. Υπάρχουν διάφορες ποικιλλίες με ζεστή, γλυκιά ή πικάντικη γεύση. Το κόκκινο πιπέρι χρησιμοποιείται ευρέως ως μπαχαρικό. Τα φυτά φυτεύονται στην αρχή της άνοιξης και η συγκομιδή πραγματοποιείται το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Η γεύση ποικίλλει από γλυκιά έως δριμεία. Το κόκκινο πιπέρι περιέχει σάκχαρο και είναι πλουσιότερο σε βιταμίνη C σε σχέση με τα εσπεριδοειδή. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα πολλών χωρών, κυρίως όμως στις κουζίνες της Ισπανίας του Μεξικού και της Βαλκανικής Χερσονήσου. Στην Ουγγαρία είναι το εθνικό μπαχαρικό, όπου χρησιμοποιείται σε πιάτα όπως το γκούλας (gulyas) και σε σάλτσες όπως η κέτσαπ. Γενικά, η γλυκιά πάπρικα χρησιμοποιείται στην μαγειρική και δένει τις κόκκινες σάλτσες.

Τιμή 0,62 €

Giovanni κακουλέ 5gr

Η Giovanni κακουλέ 5gr είναι το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Με την απαλή της υφή και την εκπληκτική της μυρουδιά, θα σας μεταμορφώσει σε μια πραγματική θεά. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τον κόσμο να θαυμάσει την ομορφιά σας!
Τιμή 0,47 €

Ήλιος πάπρικα καπνιστή βάζο 35gr

Πάπρικα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αφρόλουτρο bali kiss 250ml

Το FA SHOWER GEL 250ML WOMEN BALI KISS είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί αναζωογονημένη και φρέσκια κάθε φορά που ντουζάρεται. Η μοναδική σύνθεσή του με το αναζωογονητικό άρωμα της Βαλί θα σας ταξιδέψει σε έναν εξωτικό κόσμο ευεξίας και χαλάρωσης. Απολαύστε την πολυτέλεια του FA SHOWER GEL και αφήστε το να αγκαλιάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντας πίσω του ένα αίσθημα δροσιάς και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,64 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml

Η απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml θα σας κατακτήσει από την πρώτη χρήση. Απολαύστε την αίσθηση ενός ευχάριστου αφρού που αφήνει το δέρμα σας απαλό και δροσερό. Με μια μοναδική σύνθεση που περιποιείται την επιδερμίδα σας, το προϊόν αυτό θα γίνει η νέα αδυναμία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,59 €

Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι για σχολείο-κάμπινγκ

Το Sidirela δοχείο φαγητού ανοξείδωτο με δισκάκι είναι ο ιδανικός σύντροφος για το σχολείο ή το κάμπινγκ σας. Με την ποιότητα και την αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, το Sidirela δοχείο θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Η πρακτικότητα του δισκακίου του σας επιτρέπει να έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το Sidirela δοχείο φαγητού τώρα και εντυπωσιάστε τους πάντες!
Τιμή 4,30 €

Stretch film μαύρο 50cm 1,6kg

Ανακαλύψτε το μαύρο Stretch film 50cm 1,6kg και δώστε στις συσκευασίες σας έναν επαγγελματικό και κομψό τελείωμα. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτό το προϊόν θα κάνει την συσκευασία σας ασφαλή και ανθεκτική. Μην αφήσετε κανένα προϊόν να πάει χαμένο, επενδύστε στο μαύρο Stretch film τώρα!
Τιμή 5,47 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,16 €