• Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr
  • Γαία κάπαρη 105gr

Γαία κάπαρη 105gr

Η Γαία κάπαρη σε συσκευασία 105γρ είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει μικρά καπαρόκοκκα που έχουν το χαρακτηριστικό τους απλό και ευχάριστο άρωμα. Οι κάπαρες χρησιμοποιούνται συχνά στη μεσογειακή κουζίνα για να προσθέσουν γεύση και αρώματα σε διάφορες συνταγές, όπως σαλάτες, πάστες, ορεκτικά και πιάτα με ψάρια.

11138
5200386203667
1,46 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κάπαρη της εταιρίας Γαία , για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες ενώ δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας και στο ψάρι, ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας. Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε διάφορα dressings, για λίγο πιο πικάντικη και ιδιαίτερη γεύση π.χ. σε μαγιονέζα, αγιολί κ.α.

Συσκευασία των 105γρ.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπρέτας λιαστή ντομάτα 3kg

Οι λιαστές ντομάτες Μπρέτας 3kg είναι το τέλειο επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα γεύματά σας. Με την πλούσια γεύση και τη φρεσκάδα τους, αυτές οι λιαστές ντομάτες θα κάνουν κάθε μαγειρική σας δημιουργία μοναδική. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να δώσετε μια νότα ποιότητας στο τραπέζι σας.

Τιμή 20,71 €

Αρετή τουρσί πιπεράκι σκαφάκι 250gr

Τουρσί της εταιρίας Αρετή, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,45 €

Αλμωπία τρυφερά αμπελόφυλλα από το χωριό 640gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των τρυφερών αμπελόφύλλων Αλμωπίας από το χωριό, σε συσκευασία 640gr. Αφεθείτε στην αυθεντική γεύση και την πλούσια γεύση τους, που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της ελληνικής κουζίνας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι με κάθε δάγκωμα.
Τιμή 5,71 €

Μπαρμπα Γιάννης πιπεράκια 650gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,71 €

Μπρέτας λιαστή ντομάτα 190ml

Ντομάτες Λιαστές της εταιρείας Bretas με ελιές και κάπαρη.

Συστατικά: Ντομάτες Λιαστές, ηλιέλαιο, ελιές, κάπαρη, ξύδι, σκόρδο, μπαχαρικά, αλάτι, σταφιδίνη

Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass 54700 ποτηρι γυαλινο κρασιου hill 20,5cl 12τεμ

Το Uniglass 54700 ποτήρι γυαλινού κρασιού Hill 20,5cl 12 τεμάχια από την Uniglass είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρασιού σε κάθε γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την απόλαυση του κρασιού σας!
Τιμή 9,27 €

Lilia black αφρόλουτρο με νυχτολούλουδο 800ml

Το Lilia Black αφρόλουτρο με νυχτολούλουδο 800ml είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα απολαυστικό μπάνιο. Η μυρωδιά του νυχτολούλουδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένο, ενώ η μαλακή υφή του αφρού θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Lilia Black αφρόλουτρο σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μπάνιου!
Τιμή 1,93 €

Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr

Η Granforte relevi block λεκάνης ocean 40gr είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του και την αποτελεσματικότητά του. Ανακαλύψτε τώρα τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει στην υγιεινή του μπάνιου σας και δώστε νέα αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας συνοδεύει για πολύ καιρό με την αξιοπιστία και την απόδοσή του.
Τιμή 0,68 €