• Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 1
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 2
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 3
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 4
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 5
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 6
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 1
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 2
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 3
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 4
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 5
  • Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr Ινδία - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία κανέλα τριμμένη 45gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

12682
5201861090055
1,27 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος βανίλια 5x1,5gr

Η Βανίλια, με τη θαυμάσια αρωματική γεύση της, είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη αρωματική ουσία στις ζύμες, τα γλυκά, και άλλα επιδόρπια. μπισκότα, πίτες, κέικ, και όλες οι γλυκιές συνταγές απαιτούν στο μαγείρεμα βανίλια.

Τιμή 0,41 €

Καγιά αμμωνία 28gr

Αμμωνία σε σκόνη, της εταιρίας Καγιά, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Μπορεί να μην τη συναντάτε εύκολα σε κάποια συνταγή, όμως είναι ένα από τα βασικά συστατικά για τα πασχαλινά σας κουλουράκια. Είναι ένα συστατικό σε σκόνη, που έχει παρόμοια δράση με το baking powder και χρησιμοποιείται για να φουσκώσουν οι ζύμες σε γλυκά και ψωμιά.

Tip: Η μαγειρική αμμωνία έχει πολύ καλή καθαριστική δράση, τόσο στην κουζίνα, όσο και στα έπιπλα ή τα χαλιά σας. Κρατήστε λοιπόν το σακουλάκι που πήρατε για τα κουλουράκια και χρησιμοποιήστε την αμμωνία διαλυμμένη σε νερό για να καθαρίσεετε λεκέδες σε υφάσματα, αλλά και το φούρνο σας.

Τιμή 0,24 €

Giovanni πιπέρι μαύρο τριμμένο σακούλα 1kg

Το μαύρο τριμμένο πιπέρι της εταιρείας Giovanni προσφέρεται σε σακούλα βάρους 1kg. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε γεύση και αρωματικότητα στα φαγητά σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σάλτσες, κρεατικά, ψάρια και πολλά ακόμα πιάτα. Το τριμμένο πιπέρι προσφέρει έντονη γεύση και αναδεικνύει τα υπόλοιπα μυρωδικά της συνταγής σας.
Τιμή 8,89 €

Ματίνα πιπέρι τριμμένο βάζο 40gr

Το τριμμένο ματίνα πιπέρι της εταιρίας Ματίνα θα δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα σε κάθε πιάτο σας. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει, το ματίνα πιπέρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον πιο αγνό και φρέσκο τρόπο!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα total original 75ml

Η Colgate Total Original οδοντόκρεμα 75ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την υγεία των δοντιών σας. Με τη μοναδική της σύνθεση που προστατεύει ενάντια στην πλάκα και την τερηδόνα, σας προσφέρει φρεσκάδα και προστασία για ολόκληρη την ημέρα. Αποκτήστε τη Colgate Total Original οδοντόκρεμα τϋρα και απολαύστε λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!
Τιμή 2,08 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml

Το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 250ml είναι ιδανικό για να απομακρύνει τους λεκέδες και τις λίπες από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και καθαρά. Χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τιμή 2,56 €

Fairy υγρό πλυντηρίου πιάτων platinum gel λεμόνι 600ml

Το Fairy Platinum Gel υγρό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 600ml είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που αναζητάτε λύση για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η συναρπαστική μυρωδιά του λεμονιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και καθαριότητας, ενώ η ισχυρή φόρμουλα του Fairy Platinum Gel θα αφήσει τα πιάτα σας λαμπερά και απαλά στην αφή. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόλαυση των αγαπημένων σας γευμάτων - επιλέξτε το Fairy Platinum Gel για αποτελέσματα που ξ
Τιμή 5,40 €

Μάκβελ πέννες 3kg

Οι Μάκβελ πέννες 3kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της καλής γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα, αυτές οι πέννες θα σας καταπλήξουν με την απίστευτη γευστική εμπειρία που προσφέρουν. Αφήστε τις Μάκβελ πέννες να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε τις σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε τις Μάκβελ πέννες 3kg τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση!
Τιμή 6,61 €