• Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 1
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 2
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 3
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 4
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 5
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 6
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 1
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 2
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 3
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 4
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 5
  • Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr Dakor - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDakor

Dakor χοιρινό κρέας στο φυσικό της ζωμό 200gr

Χοιρινό Κρέας στο φυσικό του ζωμό.

2550
5201271113207
2,57 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 974kJ/ 235kcal
Λιπαρά 19,0g
εκ των οποίων κορεσμένα 7,4g
Υδατάνθρακες <0,5g
εκ των οποίων σάκχαρα <0,5g
Πρωτεΐνες 17,0g
Αλάτι 1,7g
Συστατικά
Χοιρινό κρέας (94%), συνδετκός ιστός χοιρινού, αλάτι, ιωδούχο κάλιο, νιτρώδες νάτριο, καρυκέυματα, κρεμμύδια, γλυκόζη, ζάχαρη, εκχυλίσματα μπαχαρικών, μπαχαρικά (περιέχει σέλινο), αρτύματα. Μπορεί να περιέχει ίχνη από μουστάρδα.

Καθαρό βάρος: 200g.
Στοιχεία Προμηθευτή
KONVA Α.Ε.Β.Ε, Κεντρικά Γραφεία ΒΙ. ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς, Τηλ: 23410 71788, Fax: 23410 71996, email: info@konva.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Natura μανιτάρια ολόκληρα 400gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 1,79 €

Arion food κονσέρβα τόνος τεμαχισμένος σε νερό 3x170gr

Απολαύστε τον νόστιμο τεμαχισμένο τόνο Arion food σε νερό, σε πρακτική συσκευασία των 3x170gr. Μια υψηλής ποιότητας επιλογή που θα σας ικανοποιήσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε τον σε σαλάτες, σάντουιτς ή ως μέρος μιας υγιεινής γεύματος. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τον λατρέψετε!
Τιμή 6,65 €

Trata γαύρος ριγανάτος σε φυτικό λάδι 100gr

Ο γαύρος TRATA συνιστά μια ιδανική πρόταση για ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε ιχνοστοιχεία, ασβέστιο και Ω3. Ο αγαπημένος ελληνικός μεζές αποτελεί ένα πεντανόστιμο ορεκτικό, αλλά και μια θρεπτική πρώτη ύλη για γευστικές σαλάτες και σνακ, χωρίς συντηρητικά. Η ελληνική ρίγανη και το «απαλό» φυτικό λάδι συνοδεύουν άψογα τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου και δημιουργούν ένα απολαυστικό πιάτο.

Τιμή 1,67 €

Rio mare τόνος με αρακά 2x160gr

Ο τόνος με αρακά σε κονσέρβα αναφέρεται σε ένα προϊόν που περιλαμβάνει τόνο και αρακά, τα οποία έχουν μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα.

Τιμή 5,44 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κουσκουσάκι 500gr

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό είδος ψιλού ζυμαρικού από τη Βόρεια Ελλάδα. Μοιάζει με μικρή μπίλια και το ιδαίτερο χαρακτηριστικό του είναι η γεμάτη αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Είναι ιδανικό σκέτο, συνοδεύοντας κρέας. Αυτό φυσικά δεν αποκλείει τη χρήση του σε γευστικές σούπες ή με κόκκινη σάλτσα. Εμπισθευθείτε το το και θα σας καταπλήξει! Εσείς, ποιά άλλη συνταγή θα δοκιμάσετε σήμερα;

Τιμή 1,16 €

Soupline αρωματικό spray υφασμάτων mistral vegan 250ml

Το Soupline spray υφασμάτων αρωματικό Mistral 250ml είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει τα υφάσματα στο σπίτι σας. Απλά ψεκάστε το σε παπλώματα, κουρτίνες, ρούχα και άλλα υφάσματα για να απολαύσετε το αρωματικό άρωμα του Mistral. Είναι πρακτικό και εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σπίτι σας.
Τιμή 5,95 €

Svim αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών πλαστικός

Ανανεωτικός αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών Svim από την εταιρία Svim. Απολαύστε φρέσκα και καθαρά φρούτα και λαχανικά με ένα προϊόν που σας εξοικονομεί χρόνο και προσφέρει υγιεινές επιλογές. Αποκτήστε τον δικό σας Svim τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία στην παρασκευή των γευμάτων σας.
Τιμή 0,99 €

Κύκλωψ σκούπα πλαστική ίσια

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,11 €

Arion food πέννες ριγέ 1kg

Οι πέννες ριγέ 1kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση στο τραπέζι σας. Με ποικιλία χρωμάτων και γεύσεων, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο. Αποκτήστε τις Arion food πέννες τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλής διατροφής!
Τιμή 1,53 €