• Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 1
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 2
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 3
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 4
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 5
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 6
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 1
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 2
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 3
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 4
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 5
  • Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr Γλάρος - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΓλάρος

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

6091
5203270000175
1,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το αλάτι Ιμαλαΐων, επίσης γνωστό ως αλάτι του Ιμαλάια, είναι ένα είδος αλατιού που προέρχεται από τα ορυκτά αλάτια των Ιμαλαΐων, του όρους βουνού που βρίσκεται στην Ασία. Είναι γνωστό για το ροζ χρώμα του, το οποίο οφείλεται στην παρουσία μικρών ποσοτήτων αλάτων μετάλλων, όπως το σίδηρο, στο εδάφος της περιοχής.

Το αλάτι Ιμαλαΐων θεωρείται συχνά πιο φυσικό και αγνό από τα συμβατικά επεξεργασμένα αλάτια, καθώς δεν υποβάλλεται στην ίδια επεξεργασία και εκκαθάριση που υφίστανται τα συμβατικά αλάτια. Περιέχει και ορισμένα μικρά ανθρώπινα ίχνη αλλά θεωρείται ότι είναι ευεργετικό για την υγεία σε σύγκριση με τον υπερβολικό καταναλωτικό αλάτι.

Το αλάτι Ιμαλαΐων χρησιμοποιείται σε μαγειρικές εφαρμογές όπως το αλάτι στο μαγείρεμα και τον αρτοποιητικό τομέα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο ως αλάτι για ρηλάξαρη. Το πακέτο των 400gr απλώς υποδηλώνει την ποσότητα του αλατιού που περιέχεται στη συσκευασία.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mamma greca μαύρο πιπέρι βάζο με μύλο 90gr

Το μαύρο πιπέρι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά στην ελληνική κουζίνα και χρησιμοποιείται για να προσθέσει γεύση και αρωματικότητα σε διάφορα φαγητά. Το βάζο με μύλο είναι πολύ βολικό γιατί μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι και να διατηρήσεις τη φρεσκάδα του πιπεριού. Αυτό το βάζο περιέχει 90 γραμμάρια μαύρο πιπέρι με μύλο, ιδανικό για να το συμπληρώσεις την κουζίνα σου με γεύση και αρωματικότητα.

Τιμή 4,25 €

Αλθέα αλάτι 400gr

Θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Αλθέα σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,65 €

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι κουρκουμά σε σακούλα 200gr

Ανανεωτική γεύση από την Ελλάδα στο σπίτι σας! Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι και κουρκουμά σε σακούλα 200gr θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με το αυθεντικό ελληνικό προϊόν από την Mamma Greca.
Τιμή 1,34 €

Χιών αλάτι ψιλό 500gr

Συσκευασία μαγειρικού αλατιού 500γρ. (με έκπτωση 20%) που περιέχει θαλασσινό αλάτι σε ομοιόμορφους κρυσταλλικούς κόκκους, απολύτως καθαρό, φυσικά λευκό, ιωδιούχο χωρίς πρόσθετα ροής.

Τιμή 0,57 €

Mamma greca ποικιλία 4 πιπεριών σε σακούλα 90gr

Η μάρκα "Mamma Greca" προσφέρει μια ποικιλία 4 πιπεριών σε σακούλα βάρους 90 γραμμαρίων. Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει μια μίγμα πιπεριών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει γεύση και αρωματικότητα σε διάφορα πιάτα. Οι πιπεριές αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν φρέσκες ή σε μορφή σκόνης για να δώσουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στις μαγειρικές δημιουργίες σας.
Τιμή 4,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε την κρεμώδη σοκολάτα σε συνδυασμό με την γλυκιά καραμέλα και το αλατισμένο θαλασσινό αλάτι για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος και απολαύστε την σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 4,39 €

Althaea μάσκα μαλλιών με αργανέλαιο 500ml

Μάσκα για επανόρθωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 2,19 €

Teza cik παγίδες για μυρμήγκια 2τεμ

Το TEZA BAIT για μυρμήγκια είναι εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν. Δια της κατάποσης το μεταφέρουν στη φωλιά τους για να ταΐσουν τις προνύμφες τους. Έτσι επιτυγχάνεται η εξολόθρευση όλης της αποικίας σε λίγες μέρες.

Τιμή 4,69 €