• Tramontina πιρούνι φαγητού ξύλινο Κύκλωψ - 1
  • Tramontina πιρούνι φαγητού ξύλινο Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina πιρούνι φαγητού ξύλινο

Το ξύλινο πιρούνι φαγητού Tramontina της εταιρίας Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της κουζίνας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Εργονομικό, ανθεκτικό και ευκολοχρηστο, το πιρούνι Tramontina θα κάνει το φαγητό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
17085
7891112023499
2,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm

Το Nava acer μαχαίρι ανοξείδωτο φιλεταρίσματος με μαύρη λαβή 32cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σεφ που αναζητά την τελειότητα στο φιλετάρισμα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το Nava acer μαχαίρι και αναβαθμίστε την κουζίνα σας σε ένα νέο επίπεδο επαγγελματικής ποιότητας.
Τιμή 2,55 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό ξύλινο dynamic 10cm Νο4 2τεμ

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά μαχαιριών Tramontina Dynamic από την εταιρία Κύκλωψ! Με μήκος 10cm και πριονωτή λεπίδα, αυτά τα μαχαίρια είναι ιδανικά για κάθε κουζίνα. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ξύλινη λαβή, θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα τα γεύματά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 4,93 €

Estia stone μαχαίρι γενικής χρήσης ανοξείδωτο 12,5cm

Το μαχαίρι γενικής χρήσης της εταιρείας Estia με μήκος λεπίδας 12.5cm, είναι για όλες τις χρήσεις μέσα σε μία κουζίνα και είναι εύκολο στη χρήση του. Είναι ένα μαχαίρι που μπορείτε να κάνετε όλες τις μικρές εργασίες κοπής, όπως η κοπή κρεμμυδιών, αρωματικών και ο καθαρισμός και η κοπή των λαχανικών σας. Είναι ιδανικό για παρασκευές όπου χρειάζεται λεπτομέρεια και ακρίβεια. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Διαστάσεις: 2x3x23cm

Γενικής χρήσης Ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 

Λαβή: Εργονομική / Αντιολισθητική

Τιμή 2,71 €

Nava acer πιρούνι φαγητού ανοξείδωτο 2,5mm 19,5cm 1τεμ

Iδανική πρόταση για το καθημερινό ή επίσημο δείπνο με τους καλεσμένους σας το πιρούνι φαγητού. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και με κλασσικό, λιτό σχεδιασμό από την εταιρεία Nava.

Τιμή 0,72 €

Tramontina κουτάλι γλυκού ξύλινο

Το ξύλινο κουτάλι γλυκού Tramontina από την εταιρία Κύκλωψ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τα γλυκά σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το κουτάλι θα προσθέσει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς στο τραπέζι σας. Η λεία επιφάνεια και η άνετη λαβή του κάνουν τη χρήση του απολαυστική και ευχάριστη. Αποκτήστε το Tramontina κουτάλι γλυκού της Κύκλωψ σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 2,18 €

Κορυφαία προϊόντα

STR8 deo spray red code 150ml

Το STR8 deo spray red code 150ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους πιο απαιτητικούς άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό και ελκυστικό άρωμα. Με το αισθησιακό red code άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον ανδρισμό σας με το STR8 deo spray red code 150ml.
Τιμή 2,29 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα φυστίκια Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ ή ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,86 €

Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm

Το Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των πολύτιμων αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Sidirela κασπώ μεταλλικό οβάλ 26x20x10cm και να αναβαθμίσετε την οργάνωση του σπιτιού σας!
Τιμή 2,13 €

Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr

Η Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και ισορροπημένα συστατικά, αυτό το προϊόν θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει υγιεινή διατροφή και γεύση που θα λατρέψει. Αποκτήστε την Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 300gr τώρα και δείτε τον σκύλο σας να ανανεώνει την ενέργειά του και τη χαρά του κάθε μέρα!
Τιμή 2,72 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 10τεμ

Αυτές οι μπαταρίες Toshiba AAA είναι η τέλεια λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι αλκαλικές μπαταρίες είναι ιδανικές για όλες τις συσκευές σας. Μην αφήνετε ποτέ τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν - επιλέξτε Toshiba για αξιοπιστία και απόδοση!
Τιμή 3,37 €