• Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 1
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 2
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 3
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 4
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 5
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 6
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 1
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 2
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 3
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 4
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 5
  • Φλώρινας βυσσινάδα 2lt Φλώρινας - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦλώρινας

Φλώρινας βυσσινάδα 2lt

Αναψυκτικό της εταιρείας Αφοί Δινάκη με φυσικό χυμό βύσσινων.

9750
5205241000450
1,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Ανθρακόυχο νερό, χυμός βύσσινο 15%, ζάχαρη, φυσικές αρωματικές ουσίες βύσσινου, Μέσο οξίνησης: κιτρικό οξύ, Συντηρητικά: βενζοϊκό νάτριο και σορβικό κάλιο, Γλυκαντικά: Γλυκοζίτες Στεβιόλης, Ακεσουλφάμη και Σουκραλόζη. Αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φλώρινας λεμονάδα 330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα 330ml από τη Φλώρινα, ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Με φυσική γεύση λεμονιού και αναζωογονητικά συστατικά, αυτή η λεμονάδα θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα της και την απαλή γεύση της. Απολαύστε τη δροσιά και την ευεξία που σας προσφέρει η Φλώρινα λεμονάδα 330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,44 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της Fanta αναψυκτικό με σταφύλι 500ml! Μια αναζωογονητική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας με το μοναδικό αυτό αναψυκτικό και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στη ζωή σας. Μην το χάσετε!
Τιμή 0,95 €

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 4x500ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 4,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι λεβάντα 100τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλότητα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Η απαλή μυρωδιά της λεβάντας θα χαλαρώσει το μωρό σας και θα του προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν που θα κάνει τη φροντίδα του μωρού σας εύκ
Τιμή 0,96 €

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €

Axe αφρόλουτρο gel love is love 250ml

Το Axe shower gel love is love 250ml είναι ένα από τα πιο απολαυστικά προϊόντα περιποίησης που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η μοναδική του φόρμουλα σας εξασφαλίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ ο εκλεπτυσμένος του άρωμα θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,06 €

Foodpack σακούλες τροφίμων No3 39x30cm 50τεμ

Σακούλες τροφίμων της εταιρίας Foodpack, για τη σωστή διατήρησή τους στο ψυγείο και στην κατάψυξη, αλλά και για αποθήκευση ή μεταφορά. Διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και κρατάνε μακρυά τις ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Τιμή 0,77 €

Noxzema αποσμητικό σώματος spray protect & touch 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Total Protect, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Double Protect, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον γυναικείο ιδρώτα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Τιμή 2,56 €