• Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ Κύκλωψ - 1
  • Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
17208
7891112117341
3,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava acer κουτάλι του καφέ ανοξείδωτο 1,2mm 10,5cm 1τεμ

Ανανεωτικό, λεπτό και λαμπερό, το Nava acer κουτάλι του καφέ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για την απόλαυση του πρωινού σας καφέ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 1,2mm, με μήκος 10,5cm, αυτό το κουτάλι είναι η επιλογή που θα κάνει τον καφέ σας ακόμη πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,33 €

Nava terrestrial μαχαίρια τυριού ατσάλινα 4τεμ

Το σετ μαχαιριών της εταιρείας Nava με μήκος λεπίδας 12cm, είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα, καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας στην προετοιμασία φαγητού και κοπής των τροφίμων σας. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα δημοφιλές υλικό για μαχαίρια, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και δεν διαβρώνεται. Αποτελεί ένα συνδυασμό από άνθρακα και σίδηρο ως βάση και προστίθεται χρώμιο για να απωθεί τους λεκέδες και να δώσει στη λεπίδα ένα γυαλιστερό φινίρισμα.

Τιμή 3,37 €

Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602

Το Athena μαχαίρι φαγητού ανοξείδωτο 3τεμ 10-602 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην καθημερινή σας κουζίνα. Με τη λεπτή και αιχμηρή λεπίδα του, μπορείτε εύκολα να κόψετε και να σερβίρετε φαγητό με άνεση και στυλ. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα, ενώ το μοντέρνο σχεδιασμό του θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το Athena μαχαίρι φαγητού τώρα και αναβαθμί
Τιμή 4,70 €

Yamamoto κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο ψηλό

Η Yamamoto κουτάλι φαγητού ανοξείδωτο ψηλό είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα γεύματά σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το κουτάλι είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με το μοντέρνο και κομψό του σχεδιασμό, αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το Yamamoto κουτάλι φαγητού σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 1,15 €

Tramontina μαχαίρι φαγητού ξύλινο 10cm

Το μαχαίρι φαγητού Tramontina 10cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την ακρίβεια και την αντοχή του, θα κάνει το κόψιμο των τροφίμων παιχνιδάκι. Η υψηλή ποιότητα και η αισθητική του σχεδιασμού το καθιστούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα!
Τιμή 2,46 €

Κορυφαία προϊόντα

Λαβίδα ζυμαρικών ανοξείδωτη

Ανοξείδωτη λαβίδα ζυμαρικών, ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Θα βοηθήσει στο εύκολο και γρήγορο σερβίρισμα των ζυμαρικών σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα, ανθεκτικό στο χρόνο αλλά και στην επαφή με οξέα και άλατα τροφίμων.

Τιμή 1,64 €

Simba γατοτροφή πατέ μοσχάρι 100gr

Υγρή τροφή σε μορφή πατέ, από την Simba, κατάλληλη για ενήλικες γάτες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού της γάτας σας και καθώς περιέχει χαμηλό ποσοστό σε υδατάνθρακες σε σύγκριση με τη ξηρά τροφή, συμβάλλει στην αποφυγή δυσπεψιών.

Συστατικά: Κρέας και ζωικά παράγωγα ( εκ των 6% μοσχάρι ), βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία

Τιμή 0,49 €

Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr

Το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστικό και θρεπτικό προϊόν. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το κριθαράκι Μάκβελ θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής με το Μάκβελ κριθαράκι μέτριο 675gr.
Τιμή 1,04 €

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x33,5gr

Οι Halls καραμέλες extra strong χωρίς ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική αναπνοή. Με την έντονη γεύση τους και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρουν, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορεί να σας δώσει την αίσθηση της ανακούφισης και της ενέργειας που χρειάζεστε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάρετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει!
Τιμή 13,82 €

Oreo O's δημητριακά 350gr

Δημητριακά με την κλασική γεύση των μπισκότων Oreo που συνδυάζουν την πλούσια γεύση βανίλιας και σοκολάτας, σε μια ισορροπημένη τραγανή πρόταση προγεύματος με βιταμίνες και σίδηρο.

Τιμή 5,25 €