• Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml Syoss - 1
  • Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml Syoss - 2
  • Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml Syoss - 1
  • Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml Syoss - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας Syoss, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
37143
42271635
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom spray 888 πολύ δυνατό κράτημα 100ml

Το Farcom spray 888 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν με πολύ δυνατό κράτημα. Με μια μοναδική φόρμουλα που σας εξασφαλίζει το τέλειο styling για ώρες, το Farcom spray 888 θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 1,99 €

Wellaflex hair spray No5 power halt 250ml

Το Wellaflex hair spray No5 power halt 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσει στα μαλλιά σας ακαταμάχητο κράτημα και λάμψη. Με τη δύναμη του Νο5, αυτό το hairspray θα σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη αντοχή του και τη διάρκειά του. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το styling σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,21 €

Syoss hair spray max hold No5 75ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Προσφέρει mega δυνατό κράτημα έως 48 ώρες. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 1,64 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας με διάρκεια και αξιοπιστία. Η εξαιρετική δύναμή της σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό στυλ και να το διατηρήσετε όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή του. Αποκτήστε τώρα το WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml και αναδείξτε το στυλ σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο spray 750ml

Το Klinex Hygiene με σύνθεση χωρίς χλώριο είναι ένα καθαριστικό γενικής χρήσης που προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, εξουδετερώνει ιούς και το 99,9% των βακτηρίων.

Τιμή 2,79 €

Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm

Η Logo χαρτοταινία λεκή 30x40cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη λεκή υφή της και τις διαστάσεις 30x40cm, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συσκευασίες σας πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στον τρόπο που παρουσιάζετε τα προϊόντα σας.
Τιμή 1,00 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες 100gr

Η κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες της εταιρείας Oscar αναφέρεται πιθανότατα σε ένα προϊόν σοκολάτας που παρουσιάζεται σε μικρές σταγόνες και έχει γεύση γάλακτος. Αυτή η κουβερτούρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή γλυκών, γαρνιτούρας, παγωτών, κεκάκιων, και πολλών άλλων λιχουδιών.

Τιμή 1,54 €

Bona Vita corn flakes 375gr

Τα "Bona Vita corn flakes 375γρ" είναι ένα δημοφιλές προϊόν δημηλίου δημητριακού. Τα corn flakes είναι λεπτές φλούδες από αλεσμένο καλαμπόκι, που συνήθως ψήνονται για να γίνουν τραγανά και να χρησιμοποιούνται ως πρωινό δημητριακό με γάλα.

Τιμή 2,09 €

Korona μπισκότα κανέλας 105gr

Τα Korona μπισκότα κανέλας 105gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γλυκό σνακ. Με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα Korona μπισκότα κανέλας τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 0,81 €