• Νέο
  • GLASS CLEANING PROFIT ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 4LT ΜΕ ΞΥΔΙ
  • GLASS CLEANING PROFIT ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 4LT ΜΕ ΞΥΔΙ

GLASS CLEANING PROFIT ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ 4LT ΜΕ ΞΥΔΙ

51228
700646782666
5,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δισκος ζαχαροπλαστικης αλουμινιου 25x33cm 10226

Ανανεώστε την κουζίνα σας με τον Δίσκο Ζαχαροπλαστικής Αλουμινίου 25x33cm 10226! Ιδανικός για την παρασκευή γλυκών λιχουδιών και για τη σερβιρίσματα τους με στυλ. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, εξασφαλίζει ομοιόμορφη αποτελεσματικότητα και αντοχή στη χρήση. Με διαστάσεις 25x33cm, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική περιπέτεια. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 6,69 €

PROPLAST ΠΛΑΚΑ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗ - (30x20x1cm)

Η πράσινη πλάκα κοπής PROPLAST είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε σεφ στην κουζίνα. Με διαστάσεις 30x20x1cm, αυτή η πλάκα προσφέρει μεγάλο χώρο κοπής για να ετοιμάσετε τα υπέροχα γεύματά σας. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής, ενώ το πράσινο χρώμα της προσθέτει μια φρέσκια νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την πλάκα κοπής PROPLAST τώρα και απολαύστε την ευκολία και τη λειτουργικότητά της!
Τιμή 5,22 €

Φιαλη λαδοξυδου 175ml

Η φιάλη λαδοξύδου 175ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το λαδοξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τις γεύσεις της Μεσογείου με αυτή τη φιάλη λαδοξύδου και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό και γευστικό τρόπο.
Τιμή 2,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Αυθεντικό και απλό. Το ξυραφάκι μίας χρήσης για άντρες BIC 1, χάρη στον έξυπνο και απλό σχεδιασμό της σταθερής κεφαλής με μονή λεπίδα εξακολουθεί να προσφέρει τέλειο ξύρισμα. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επικάλυψη χρωμίου για να αντέχει στον χρόνο. Η λευκή λαβή είναι εύκολη στη χρήση. Απλά, BIC.

Τιμή 1,10 €

Cover φακός 2σε1

Φακός χειρός της Cover, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι.

Τιμή 2,13 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου meditteranean sun 250ml

Απογειώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN! Αυτό το ανταλλακτικό θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του μυρωδιά στις ακτές της Μεσογείου, δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεμάτο φως και ενέργεια με το AIR WICK ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ 250ml PURE MEDITERRANEAN SUN!

Τιμή 3,15 €

Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση και ποιότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τοφί και του κακάο που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αποκτήστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες και απολαύστε μοναδικές γευστικές στιγμές!
Τιμή 11,53 €

Ζαναέ κονκασέ τομάτα ψιλοκομμένη 4x400gr

Τοματάκι ψιλοκομμένο αποφλοιωμένο της εταιρείας Ζαναε σε χυμό τομάτας ελαφρώς συμπυκνωμένος. Σε μεταλλική συσκευασία με εύκολο άνοιγμα. Ενισχύουν τη γεύση των κοκκινιστών, ενώ ταιριάζουν με ζυμαρικά και με ριζότο.

Τιμή 4,43 €