• -0,09 €
  • JUMBO ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ 70gr.
  • JUMBO ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ 70gr.

JUMBO ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ 70gr.

50183
5208077951019
0,43 €
0,52 €
Έκπτωση -0,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ SUPER

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 16τεμ SUPER είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και άνετη εφαρμογή, τα OB PRO COMFORT TAMPON θα σας κρατήσουν ασφαλείς και ξεκούραστες όλη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο προϊόν.
Τιμή 2,72 €

Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 9x19cm 10kg

Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα και την πρακτικότητα των χαρτικών κραφτ καφέ ατύπωτων 9x19cm 10kg. Ιδανικά για κάθε χρήση, αυτά τα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη ζωή σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε σήμερα!
Τιμή 30,79 €

ROSHEN ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 200gr. - (ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ)

Ζελε καραμέλες με φρούτα ROSHEN 200gr. Απολαύστε μια γλυκιά απόλαυση γεμάτη φρουτώδη γεύση με τις καραμέλες ζελέ ROSHEN. Μια απόλυτα αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε την γεύση των φρούτων σε κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε τώρα τις ROSHEN καραμέλες ζελέ και ανακαλύψτε τον κόσμο της γλυκιάς ηδονής!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος τομάτες τριμμένες σε χάρτινο 500gr

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά.

Τιμή 1,00 €

Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμελέ

Τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Με τη μοναδική ποιότητα και στυλ της εταιρίας Bic, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αναδείξτε το σώμα σας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο και κλέψτε τις εντυπώσεις με το λαμπερό σας στυλ. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε τώρα κ
Τιμή 1,56 €

Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr

Απολαύστε τη γεύση των νέων μπαρών δημητριακών Arion food με μαύρη σοκολάτα σε συσκευασία 6x23gr. Μια απολαυστική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις Arion food μπάρες δημητριακών τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,97 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 30gr

Η σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε έναν κόσμο γεμάτο γαλήνη και ευτυχία. Απολαύστε την και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 0,82 €

Axion wc gel παπί με άρωμα φρεσκάδας ωκεανού 750ml

Το Axion wc gel παπί με άρωμα φρεσκάδας ωκεανού είναι ένα απορρυπαντικό για την τουαλέτα που βοηθά στον καθαρισμό και την αποσμητική προστασία της. Έχει υπέροχο άρωμα που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο. Η συσκευασία του είναι 750ml και είναι ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο.

Τιμή 1,40 €