• Cover φακός 2σε1
  • Cover φακός 2σε1
  • Cover φακός 2σε1
  • Cover φακός 2σε1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCover

Cover φακός 2σε1

Φακός χειρός της Cover, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι.

10740
5201507911775
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Ο φακός 2σε1 είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ που σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς φακούς, προσφέροντας έτσι ευελιξία και ποιότητα εικόνας στις φωτογραφίες σας. Με τον φακό 2σε1 μπορείτε να απολαύσετε ευρυγώνιες λήψεις με τον ευρυγώνιο φακό και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά πορτρέτα με τον τηλεφακό. Εξοπλίστε τη φωτογραφική σας μηχανή με ένα φακό 2σε1 και απογειώστε τις λήψεις σας!

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Eurolamp λάμπα led GU10 6W 4000k

Η λάμπα LED GU10 6W 4000K της Eurolamp είναι η τέλεια επιλογή για να φωτίσετε το χώρο σας με φυσικό και φωτεινό φως. Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής, αυτή η λάμπα θα σας εξασφαλίσει άριστη φωτεινότητα και απόδοση. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον φωτισμό σας με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Eurolamp.
Τιμή 1,83 €

Eurolamp φωτάκι νυχτός led με διακόπτη 5W 147-15050

Το Eurolamp φωτάκι νυχτός LED με διακόπτη, μοντέλο 147-15050, είναι μια λυχνία νυχτός που προσφέρει απαλό, διακοσμητικό φωτισμό.

Το Eurolamp φωτάκι νυχτός LED με διακόπτη 5W είναι πολύ χρήσιμο για τη δημιουργία απαλού φωτισμού στον ύπνο, το μπάνιο και άλλους χώρους όπου επιθυμείτε να έχετε φωτισμό το βράδυ χωρίς να είναι πολύ φωτεινό. Ο διακόπτης του σάς επιτρέπει να το ενεργοποιείτε και να το απενεργοποιείτε εύκολα.

Τιμή 3,63 €

Eurolamp λάμπα led κοινή E27 8W 2700K

Eurolamp λαμπα led koinh e27 8w 6500k 220-240v 147-77001 είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν φωτεινό και εξοικονομητικό φωτισμό. Με την υψηλή του ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτή η λάμπα LED θα φωτίσει τον χώρο σας με λευκό φως 6500k, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την εξαιρετική λάμπα LED και να αναβαθμίσετε τον φωτισμό σας!
Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate στοματικό διάλυμα plax white charcoal 500ml

Στοματικό διάλυμα λεύκανσης με σύστημα White Protect και εκχύλισμα ενεργού άνθρακα για πρόληψη κατά των λεκέδων που διατήρει τα δόντια σας λευκά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η FreshFX τεχνολογία προσφέρει δροσερή αναπνοή και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί 10 φορές περισσότερο σε σχέση με το απλό βούρτσισμα.

Τιμή 4,22 €

Long chips από πουρέ πατάτας με τυρί 75gr

Οι Long Chips είναι οι νόστιμες πατατοτσιπς που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες τσιπς! Με την απαλή γεύση του πουρέ πατάτας και τον πλούσιο τυρί, αυτό το συνδυασμό θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Long Chips σε κάθε διάθεση και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,22 €

Χωριό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 0,74 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη κίτρινη 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,84 €

Θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 55x80cm

Πλαστική αεροστεγής σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων και ογκώδη λευκών ειδών όπως κλινοσκεπάσματα. Είναι αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη, ενώ διαθέτει ειδική βαλβίδα αφαίρεσης αέρα για την καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σας.

Τιμή 0,81 €