• Νέο

TNS ΤΣΑΝΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ (24x25x13.5cm) - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4080)

51201
5204558003567
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lariplast ποτήρια μικρά 130ml No501 50τεμ

Τα ποτήρια LARIPLAST 130ml είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδήλωση. Με την κομψή τους σχεδίαση και την ανθεκτική τους κατασκευή, θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση, ενώ παράλληλα προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία ποτού. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε την εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία!
Τιμή 0,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Multy πανάκια γενικής χρήσης wisco duster 10τεμ

Σπογγοπετσέτες της εταιρείας Multy, κατάλληλες για τον καθαρισμό οποιασδήποτε επιφάνειας. Οι σπογγοπετσέτες είναι ιδιαίτερα απαλές, ανθεκτικές στην καθημερινή τους χρήση, ενώ διαθέτουν υψηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον, προσφέρουν μεγάλη άνεση στη χρήση τους καθώς μπορούν να πλυθούν στο χέρι και να στεγνώσουν με μεγάλη ευκολία.

Τιμή 1,28 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης power plus 750ml

Το Harpic gel 750ml Power Plus Original είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λεκέδες και τα βακτήρια, αφήνοντας ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Harpic gel 750ml Power Plus Original σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 2,00 €

Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml

Το Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml της εταιρίας Vam Gas είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστο και αποτελεσματικό προϊόν. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει γρήγορη ανάφλεξη και μακρά διάρκεια. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις αναπτήρες σας - επιλέξτε το Gas υγραέριο αναπτήρων 250ml της Vam Gas και απολαύστε την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ατέλειωτες στιγμές ανάφλεξης!
Τιμή 1,60 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr

Τα Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της μαύρης σοκολάτας, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε τα σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε αμέσως.
Τιμή 1,94 €

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Τιμή 1,01 €