• ΑΡΚΑΔΙ BABY ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1lit.
  • ΑΡΚΑΔΙ BABY ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1lit.

ΑΡΚΑΔΙ BABY ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 1lit.

49425
5201109006169
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (140x140cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές, μοναδικό, με έντονα χρώματα και εντυπωσιακό σχέδιο. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι, προσφέρει άριστη ποιότητα και αντοχή. Ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,45 €

Φιαλη λαδοξυδου 175ml

Η φιάλη λαδοξύδου 175ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το λαδοξύδι θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τις γεύσεις της Μεσογείου με αυτή τη φιάλη λαδοξύδου και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό και γευστικό τρόπο.
Τιμή 2,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Adoro γάλα ελαφρύ 1,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,36 €

Jumbo βρυκόλες χωρίς γλουτένη 35gr

Νοστιμότατα σνάκς με δημητριακά ψημένα στο φούρνο. Η εταιρεία Ohonos snacks είναι μια Ελληνική εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στην παραγωγή chips & snacks. Ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα των τροφίμων το 1994 με την παραγωγή ειδών διατροφής (chips & snacks),αρίστης ποιότητας. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά προωθώντας προϊόντα που παρασκευάζονται με αγνά υλικά κάτω από συνθήκες αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

Τιμή 0,51 €

Hellmann's μαγιονέζα 450ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 2,50 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €