• Νέο
  • ΠΑΓΟΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΓΑΚΙΑ (10ΣΑΚΧ28 280 ΠΑΓΑΚΙΑ)
  • ΠΑΓΟΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΓΑΚΙΑ (10ΣΑΚΧ28 280 ΠΑΓΑΚΙΑ)

ΠΑΓΟΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΑΓΑΚΙΑ (10ΣΑΚΧ28 280 ΠΑΓΑΚΙΑ)

50910
5213006572128
0,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σετ ρακετες cars

Το σετ ρακετών Cars είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της ταχύτητας και της δράσης! Με μοναδικό design που εντυπωσιάζει και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτές οι ρακέτες θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν πραγματικός πρωταθλητής. Αποκτήστε το σετ ρακετών Cars τώρα και ετοιμαστείτε για τον απόλυτο αγώνα! Μην το χάσετε!
Τιμή 7,09 €

TRIDENT STRAWBERRY 23gr

Η TRIDENT STRAWBERRY 23gr είναι ένα απολαυστικό προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα των φράουλων με την εκρηκτική γεύση του τσίχλας. Με τη μακρά διάρκεια γεύσης και το αναζωογονητικό του αρωμα, το TRIDENT STRAWBERRY 23gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,97 €

Εξεταστικο ρολο non-woven 20gr, 58cm x 50m ροζ

Ανανεωτικό, ανθεκτικό και πρακτικό, το εξεταστικό ρολό non-woven 20gr σε ροζ χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εξέταση. Με μήκος 50 μέτρα και πλάτος 58 εκατοστά, προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Απαραίτητο για κάθε εργασία, το ροζ χρώμα του προσθέτει μια διακριτική νότα θηλυκότητας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στο εξεταστικό ρολό non-woven και κάντε τη διαφορά στις εξετάσεις σας!
Τιμή 4,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt

Το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του τσαγιού θα σου δώσουν τη δροσιά και την ενέργεια που αναζητάς.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

Nestle δημητριακά nesquik σοκολάτας 375gr

Οι τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης με την αυθεντικά σοκολατένια γεύση NESQUIK®, που λατρεύουν τα παιδιά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών.

Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες Β6, Β3, Β5 & Σίδηρο.

Τιμή 3,31 €

Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt

Αναζωογονητική γεύση λεμονιού που ξυπνάει τις αισθήσεις. Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση του Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt και ανανεώστε τον εαυτό σας με κάθε γουλιά. Μια απόλαυση γεμάτη φρεσκάδα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε.
Τιμή 1,50 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με νόστιμη σάλτσα ντομάτας και τυρί παρμεζάνα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,39 €