• SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖ. 1KG 2ΦΥΛ.
  • SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖ. 1KG 2ΦΥΛ.

SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖ. 1KG 2ΦΥΛ. ΛΕΥΚΟ

47927
5204518400931
3,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑΣ PC ΔΙΑΦΑΝΟ 580ml (GC-34)

Απολαύστε τη μπύρα σας με στυλ και κομψότητα με το διαφανές ποτήρι μπύρας PC 580ml (GC-34). Με μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 580ml, αυτό το ποτήρι είναι ιδανικό για να απολαύσετε τη μπύρα σας με φίνες λεπτομέρειες. Αναδείξτε την εμπειρία σας και απολαύστε κάθε γουλιά με αυτό το κομψό ποτήρι μπύρας PC.
Τιμή 5,91 €

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΡΟΗΣ 24oz 1224

Το μπουκάλι ελεγχόμενης ροής 24oz 1224 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό σχεδιασμό του, αυτό το μπουκάλι θα σας προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση του. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία υδροδότησης!
Τιμή 3,78 €

LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml

Η LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml της εταιρίας Lilia Black είναι ένα προϊόν που σας χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η μοναδική φόρμουλα του προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σας, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml!

Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns συλλέκτης υγρασίας κρεμάστρα 250gr

Η κρεμάστρα υγρασίας Tns 250gr είναι η ιδανική λύση για να διατηρείτε τα ρούχα σας πάντα φρέσκα και χωρίς άρωμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Tns, η κρεμάστρα αυτή απορροφά την υγρασία στον αέρα, προστατεύοντας έτσι τα ρούχα σας από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η υγρασία. Αγοράστε τώρα τον Tns συλλέκτη υγρασίας και απολαύστε πάντα φρέσκα και αναίσθητα ρούχα!
Τιμή 0,99 €
Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Poco loco τορτίγια σταρένια 25cm 18τεμ 1200gr

Λεπτές μαλακές πίτες, οι τορτίγιες είναι ιδανικές για να τυλίξουν κάθε είδους γέμιση από τυριά και αλλαντικά ως καπνιστό σολομό. Ψήνονται στην τοστιέρα ή στο γκριλ, τηγανίζονται, καθώς και καταναλώνονται ωμές. Δοκιμάστε τες σα βάση για πίτσα ή φτιάξετε μπουρίτος, φαχίτας, κεσαδίγιας και άλλα μεξικάνικα πιάτα! Είναι νόστιμες και σας γλιτώνουν από χρόνο όταν θέλετε ένα σνακ εξπρές, για τη δουλειά, για το κολατσιό στο σχολείο και για κάθε ώρα της ημέρας! Δημιουργήστε άπειρους γευστικούς συνδυασμούς, γλυκούς ή αλμυρούς, όπως κρέπες, τοστ, πίτσα, τορτίγια ρολς.

Τιμή 5,62 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Αλόη είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους με αλόη και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, διατηρώντας το ενυδατωμένο.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 2,60 €