• Νέο
  • Kitten πανί μικροϊνών γενικής χρήσης μόνο με νερό 35x35cm 3τεμ
  • Kitten πανί μικροϊνών γενικής χρήσης μόνο με νερό 35x35cm 3τεμ

Kitten πανί μικροϊνών γενικής χρήσης μόνο με νερό 35x35cm 3τεμ

51139
5202576680302
2,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δισκος σερβιρισματος φελλου μαυροσ 35x26cm

Ο Δίσκος Σερβιρίσματος Φελλού σε μαύρο χρώμα διαστάσεων 35x26cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την κομψή του εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε τραπέζι. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Αγοράστε τον τώρα και αναβαθμίστε την σερβιριστική εμπειρία σας!
Τιμή 6,77 €

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit.

Ο ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΔΟΣ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΑΚΙ 13 lit. είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τα απορρίμματα με άνεση. Επιπλέον, το σκοινάκι του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε εύκολα και άνετα από το ένα μέρος στο άλλο. Αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ σήμερα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 11,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα έτοιμη με τομάτα & πιπεριά 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα με τομάτα & πιπεριά 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με φρέσκια γεύση τομάτας και εκλεπτυσμένη πικάντικη νότα από την πιπεριά, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Απλά προσθέστε τη σε μια ποικιλία φαγητών, όπως ζυμαρικά, ψάρια ή κοτόπουλο, και απολαύστε ένα γευστικό γεύμα που θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γευσ?
Τιμή 2,79 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 15τεμ

Η χρωμοπαγίδα Colour Catcher Max Protect διασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση.

Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρωμιάς.

Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυτικής προέλευσης χωρίς μικροπλαστικά ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τιμή 1,72 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml

Το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & αλόη 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Η μοναδική σύνθεσή του με βάλσαμο και αλόη θα αφήσει το δέρμα του μωρού σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει την αίσθηση ενός απαλού και αρωματικού λουτρού με το Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο. Αποκτήστε το τώρα και χαρίστε στο μωρό σας την περιποίηση που του αξίζει!
Τιμή 2,96 €

Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr

Η Alsa βανιλέτα σε φακελάκια 6x7,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια γλυκιά νότα στις αγαπημένες σας συνταγές. Με τη μοναδική της γεύση, θα κάνει τα γλυκά σας ακόμα πιο απολαυστικά. Απολαύστε την Alsa βανιλέτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και αρώματα.
Τιμή 0,67 €

Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr

Η Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη επιδιόρθωσης και συγκόλλησης. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας Logo, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν αυτό θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μην αφήνετε κανένα πρόβλημα να μείνει ανεπίλυτο, αποκτήστε τώρα τη Logo plus κόλλα στιγμής 2x2gr και λύστε τα πάντα με ένα απλό και γρήγορο τρόπο.
Τιμή 3,17 €