• KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ME ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ)  - 1
  • KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. - (ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ME ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKorona

Korona σιροπιαστά μπακλαβάς με επικάλυψη σοκολάτας 100gr

Ζαχαροπλαστείο Ευτυχία. Το KORONA ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ 100gr. είναι ένα νόστιμο και γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη γεύση του. Η συνδυασμένη γεύση της μπακλαβά με την επικάλυψη σοκολάτας θα σας ταξιδέψει σε γευστικούς παραδείσους. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
38613
5200135984113
1,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τουμπουρλέκα ροξ 110gr

Ροξ της εταιρείας Τουμπουρλέκα με κακάο και καρύδια, τυλιγμένο σε φρέσκια σφολιάτα, σιροπιασμένο σε σιρόπι βανίλιας.

Τιμή 0,82 €

Λητή κορνέ 130gr

Η λαχταριστή και αφράτη Λητή κορνέ 130gr της εταιρίας Λητή σιροπιαστά θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις μοναδικές και ανεπανάληπτες. Αφήστε τον ξεχωριστό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων να σας κατακτήσει και να σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του Λητή κορνέ και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν.
Τιμή 1,41 €

Λητή ροξ 140gr

Παραδοσιακό χειροποίητο ροξ από την εταιρεία Λητή. Γευτείτε τη γλυκιά νοσταλγία των παραδοσιακών σιροπιαστών!

Τιμή 0,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη λεπτή του υφή και την απίστευτη αρωματική νότα, το σιμιγδάλι Αλλατίνη θα απογειώσει τις γεύσεις σας και θα δώσει νέα πνοή στις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,54 €

Nero σακούλες απορριμμάτων μαύρες 70x95cm 10τεμ

Οι μαύρες σακούλες απορριμμάτων Nero διαστάσεων 70x95cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Nero, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Αποκτήστε τώρα το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Ajax 4 σε 1 καθαριστικό γενικής χρήσης ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax 4 ΣΕ 1 Καθαριστικό Spray έχει 100% καθαριστική δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Το spray καθαρισμού για όλες τις χρήσεις καθαρίζει άμεσα και σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη στις επιφάνειες. Μπουκάλι από 100% ακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Aroxol σκοροκτόνα χαρτάκια άοσμα για χαλιά 20τεμ

Η μορφή του AROXOL Moth Paper είναι σε χαρτάκια, εμποτισμένα με τη σκοροκτόνα ουσία Transfluthrin. Η διάρκεια δράσης του προϊόντος είναι 3 μήνες. To προϊόν είναι άοσμο. Τα χαρτάκια εξασφαλίζουν συνεχή, αλλά και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου. Η κύρια χρήση τους είναι για την προστασία χαλιών, όμως χρησιμοποιούνται και για την προστασία ρούχων που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, ντουλάπες ή συρτάρια.

Τιμή 3,27 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με βύσσινο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €